Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szted ez segíthet? így le...

Szted ez segíthet? így le lehet fogyni?

Figyelt kérdés
le szeretnék adni 8 kg-ot. naponta 7-800 max 900 kalóriát eszek, és ezek is salátából, gyümölcsökből, turmixból, müzlikből tevődik össze, semmi csoki, már kávé se nagyon..., iszom zöld teát is. ez igy összejöhet? (sajnos nem nagyon mozgok... tudom kéne, úszni szeretnék elkezdeni...) inkább az a kérdésem hogy kezdésnek jó-e ez vagy még csökkentsem a kalória bevitelt?
2011. aug. 3. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
növeld a kalóriabevitelt min. 1200-ra. napi többszöri kis adag, kevesebb szénhidrát. sok víz és napi 1 óra mozgás.
2011. aug. 3. 21:07
 2/5 A kérdező kommentje:
a mozgás részét most hagyjuk ezért irtam hogy csak kezdésnek jó-e, de ksöz
2011. aug. 3. 21:08
 3/5 bix ***** válasza:

persze kezdetnek jó. aztán meg is oldja a problémákat a mozgással, mert nem leszel rá képes...vagyis képes leszel de kifulladsz 5 perc után esélyed nem lesz intenzíven edzeni.

ez a kalória bevitel semmi. egy nyúl éhenhalna vele. a szervezeted szerencsére nem hülye, szépen elkezdi kipakolni az izmokban tárolt glükózt és egyéb használható alapanyagokat, mert nem kap megfelelő terhelést. csökken a mérete, csökken a terhelhetősége. innentől remélem érthető...

beláttad hogy nem nagyon mozogsz. csak hogy jobb kedved legyen: a leghatékonyabb az lenne ha heti 2-3 súlyzós vagy saját súlyos edzést MELLETT kimennél rendszeresen intervallumos futásokra...

a kalória mennyiségét meg simán fel lehetne emelni, 1200 kcal alá nem is szabadna menni értelmes emberi lénynek, hihetetlen károkat tud okozni. a szív is izom ugye, a hormonháztartásodat is szépen szájbarúghatod vele, egy nőnek gondolom nem kell magyarázni hogy milyen következményei lehetnek a kimaradó menstruációnak. rosszabb esetben masszív orvosi kezelés nélkül meddő is maradhatsz...

2011. aug. 3. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha ezt még csökkenteni akarod akkor már másnap el fogsz ájulni de komolyan. Én is csak azt tudom mondani, hogy napi 5*-i étkezés (kizárólag kis adagokban, kb amennyit még az oviban kaptál) legalább 3 liter víz ( ha nem iszol eleget, a szervezeted visszatartja a vizet) fehér liszt és cukor kiiktatva, helyette tk kenyér kizárólag reggelire, műzli helyett natúr zabpehely( a műzlibe ugyanis rengeteg cukrot belecsempésznek). Rengeteg fehérje, hogy épülni tudjanak az izmaid (természetesen testmozgás mellett) Lefekvés előtt 3 órával már ne egyél. A gyors módszerek nem vezetnek tartós eredményhez, én viszont ezzel az életmód váltással 25kg-ot fogytam.
2011. aug. 3. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:

ezek az ételek jók csak kevesek

salátáthoz tegyél húst, halat, tojást, túrót

gyümölcshöz tegyél joghurtot, túrót

müzli(zabpehely) joghurt/tej/szója-rizsital

2011. aug. 3. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!