Menyit kéne fogynom? Kép lent .
2011. aug. 3. 19:44
11/27 A kérdező kommentje:
hát... nem eszek meg mindent :) de nem sportoltam edig.. de most Rubint Rékázok napii 90 perc :)
2011. aug. 3. 19:58
12/27 debildevil17 válasza:
egyáltalán nem kell fogynod, nagyon csinos vagy és én örülnék ha így nézhetnék ki (:
13/27 anonim válasza:
Szerintem tök jó alakod van. Persze a sport még senkinek nem ártott meg, de én a helyedben nem fogyóznék.
23L
14/27 anonim válasza:
egyetértek azzal a válaszolóval,aki azt írta,hogy ő is ilyet akar.
na én is,csak én fogni akarom!:)
15/27 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
hát a combom sztem akkor is kicsit nagy kicsitt csúnya miniszoknyába :/
2011. aug. 3. 20:10
16/27 anonim válasza:
70kg??? Lehetetlen! Sokkal kevesebbnek nézel ki! Én 172cm/50kg vagyok szintén 17 éves és a derekam/hasam kb ugyanekkora, a mellem sokkal kisebb és a lábam picit vékonyabb. De szerintem neked nagyon jó alakod van! :) Max 5-6 kilót fogyj, de ne többet!
17/27 anonim válasza:
Férfiként mondom hogy 1 grammot se fogyj :D.
18/27 A kérdező kommentje:
hát anyit szeretnék :)
2011. aug. 3. 20:12
19/27 anonim válasza:
Na én vagyok az előző csaj... Szóval szerintem az 5 kg még simán belefér, mert nem drasztikus változás de mégis látszani fog (főleg a combodon ami ugye jó lesz) :) Gondolom most mindenki engem fog oltani, hogy "nem is kell 1 grammot se fogynia" meg minden, de őszinte véleményt vártál, és általában itt az emberek a 160 cm 90 kilót tartják tökéletesnek, meg az átlagosnál dagibbakra is rámondják hogy "gyönyörű"... De a te alakod tényleg szép, szóval egyetértek mindenkivel! :) Csak akkor fogyj ha tényleg kényelmetlenül érzed magad miniben. De max 5 kg-t!!
20/27 anonim válasza:
Ne fogyj ebből semmit,a pasik sem szeretik a bordákat számolgatni,és ha még fogysz,félő, hogy a cicidből menne le, azt pedig gondolom nem szeretnéd. Tényleg csinos vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!