Hét hónapja szültem,18 kg-t szedtem fel. Az a baj, hogy a hasamon a bőr nagyon megnyúlt és lóg. Ezt hogyan lehet eltűntetni? Tornázom és futok, csak nem tudom, hogy ez elég-e?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 21:29
1/8 anonim válasza:
Én 20kilót híztam terhesség alatt.És nekem is ez a nagy próblémám a hasammal.Nem is merek ebben az évben fűrdőruhát felvenni.Jó mondjuk nagy súllyal is született a gyerekem 4120grammal.Nekem a felülést ajánlották,de ha tudsz valami jobbat akkor én is szivesen kipróbálnám!
2/8 anonim válasza:
Rajtam egy ramm sem maradt, sőt egy kilóval kevesebb voltam szülés után, mint terhesség előtt, mégis óriási a pocim, bőröm kirepedezve stb.
Sajna ez genetika...
Tornával biztos lehet rajt picit javítani, de nem sokat :S
3/8 A kérdező kommentje:
Hát nekem is hatalmas hasam volt,mindenki azt hitte,hogy ikrek... Én is a felülést hallottam,de nem szakemberektől.És szerintem a bőr attól még nem húzódik vissza.Anyukámnak a mai napi lógósabb a hasán a bőr,pedig lefogyott.Remélem valaki segít,mert elég elkeserítő a helyzet.Hiába fogyunk le,ha a bőr meg lóg...Gyönyörű.
2009. ápr. 8. 21:53
4/8 A kérdező kommentje:
Légyszi csak olyan írjon,aki volt ilyen szituba!Ne fájdítsátok a szívemet szerencsés alkatok!:)
2009. ápr. 8. 21:55
5/8 anonim válasza:
2. vagyok. Hát pont ez a baj... ha a bőr kínyúlt az már nem megy vissza. Én most a szoptatás abbahagyása miatt felszedtem pár kilót. Minél jobban fogyok a hasam annál jobban lóg bakker :(
6/8 anonim válasza:
Akkora a hasam, hogy 5 hós terhesnek néznek általában, hidd el, ilyen szituban vagyok...
7/8 A kérdező kommentje:
Azért jó tudni,hogy nem vagyok egyedül a problémával,de senki nem tud segíteni?Már plasztikai műtétre is gondoltam.Szerintetek?
2009. ápr. 9. 09:10
8/8 anonim válasza:
2006 nyárig a TB támogatta az ilyen plasztikai műtétet. Ma már nem. Én szerdán megyek haspasztikár. 2 Gyereket születem a kicsi most 19 hónapos. Kicsit izgulok, hogy milyen lesz, de ahogy most kinézek csak jobb lehet. Írhatsz nekem e-mailt. Készítek majd fotós beszámolót és akkor tudni fogod, hogy érdemes-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!