Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kalória van 10dkg islerben?

Hány kalória van 10dkg islerben?

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 07:36
1 2 3
 21/26 bix ***** válasza:

kedves gép előtt ülő sportoló mennyiségre rámutató kommentelő...

akkor bizony te felfedezted hogyan képes az emberi szervezet intergalaktikus energiával működni, mert a napi szükségleted alatt eszel és még mozogsz is, ergó valahonnan nyered ennek fedezésére a naftát. kérlek oszd meg velünk végtelen tudásod és tapasztalatod hogyan csinálod, hacsak nem vagy mikiegér 30.reinkarnációja bizony legalább egy nóbel díjat érdemelnél mert megszűnhetne az éhhalál a világban.

rákra nincs tipped ha már témánál vagyunk?

2011. aug. 3. 10:27
 22/26 anonim ***** válasza:
Én rájöttem! Ő egy reptirilián aki fotoszintetizátorozni tud! XD
2011. aug. 3. 10:30
 23/26 bix ***** válasza:

hmmm fotoszintetizátor. ez jó de gondolom anál intrúder 6000-el kombinálja, azt mondják ez a faj másképp életképtelen.

utoljára ilyen csávót moziban láttam, szélesképű vetítőgépnek hívták ott.:)

2011. aug. 3. 10:34
 24/26 anonim ***** válasza:
Volt az a rabbi aki már 8 éves kora óta éhezik és csak vizet iszik lehet hogy tőle tanulta.
2011. aug. 3. 11:07
 25/26 anonim ***** válasza:
Igen, de az újabbak már az intrúder 7000-el tolják így csak 20 percet kell neki használnia, aztán már ha hat után nem eszik és fehérjével locsolja a zsírt akkor izommá alakul neki minden :D
2011. aug. 3. 11:10
 26/26 bix ***** válasza:
az zsír. vannak fényevők is, de egy csóka nagyon továbbment, és ő egyenesen az izzókat meg a neoncsöveket eszi. nah az a kemény nem 200-al guggolni 30-at
2011. aug. 3. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!