Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kalória van 10dkg islerben?

Hány kalória van 10dkg islerben?

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 07:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"én mondjuk max 1000 kalóriát eszem, de inkább 800 naponta .. emellett a kalóriabevitel mellett edzek, sportolok minden este. és nem vagyok gizda. 186cm, 84kg."

Kamuzol! :D Ha tényleg 800-1000kcalt ennél rég, 40kg lennél 0 mozgás mellet is... ezt nagyon alábecsülted... emellett nem engem hanem saját magad vered át.

2011. aug. 3. 08:56
 12/26 anonim ***** válasza:

"kedves igen hozzáértő, emellett a kalóriabevitel mellett edzek, sportolok minden este. és nem vagyok gizda. 186cm, 84kg. de biztos igazad van. (xD)

"

döntsd már el, hogy gép előtt ülsz vagy edzel minden nap....egy normális edzés 600-700 kcal-t "éget el"...az alapanyagcseréd meg ilyen adatok mellett 1700(N)/2000(F) kcal...

2011. aug. 3. 09:09
 13/26 anonim ***** válasza:

hülyeséget beszéltek. reggel 8 tól fél 5 ig du gép előtt ülök, utána edzek és terepfutok. egy éve. és nem eszem többet 1000 kcal-nál. így vagyok folyamatosan 84 kg körül. akármit is dumáltok. amúgy meg pl mai kajám: reggelire egy szendvics teljes kiőrlésű kenyérből (toast), egy paprika, egy medve sajt. tízóra: egy barack. ebéd: egy tányér karfiolleves. vacsi: egy db paradicsom

ez nektek 1700 kalória????? és így eszem minden nap ezt a mennyiséget. nem vagyok 40 kg, sem beteg, sem semmi, ennyit eszem. ilyen a sezrvezetem. szakértők

2011. aug. 3. 09:32
 14/26 anonim ***** válasza:
Ja, meg egy csomó mindent kihagytál... nem vagyok szakértő de jobban értem a dolgokat mint te. A kajád, amit itt felsoroltál nem csak nem fedi a valóságot, hanem még sz4r is. Alig van fehérje... én csak elgondolkodnék azon, hogy mit eszek valójába.
2011. aug. 3. 09:56
 15/26 anonim ***** válasza:
jó hát biztos nem fedi a valóságot, biztos kitalálom, meg hazudok, mert épp nincs jobb dolgom. nem minden nap eszem ugyanezt te idióta, húst is eszem, csak a mennyiségre akartam célozni. istenem...
2011. aug. 3. 10:01
 16/26 anonim ***** válasza:
szövegértési problémáid vannak előző: alapanyagcserére googlizz rá ;)
2011. aug. 3. 10:02
 17/26 anonim ***** válasza:

Nem érzem magam idiótának, szerintem itt nem velem van a gond... az a helyzet, hogy baromira alábecsülöd a kajád és baromira hazudsz itt nekünk... mondtam nekem tök mindegy, felőlem ehetsz egész nap egy kanál macskakaját is, nekem ez sem lényeg, nem nekem hazudsz hanem magadnak.

Emlékszel amikor tanár azt mondta neked az iskolába, hogy nem neki tanulsz hanem magadnak? Na itt is ez van, az én szemembe nem leszel se több se kevesebb, csak magaddal b4szhatsz ki.

2011. aug. 3. 10:05
 18/26 anonim ***** válasza:

te össze-vissza kamuzol,egyszer egész nap a gép előtt ülsz, utána már sportolsz is, idesorolsz vmi szemét kaját,ahol hús,utána meg már van hús is,csak a mennyiség..

te csak azért jössz ide,hogy az értelmetlen hozzászólásaiddal vitatkozást kelts. -.-

2011. aug. 3. 10:06
 19/26 anonim ***** válasza:
Szerintem 1 gomboc fagyi az, ami 10 dkg es nem 2 gomboc egyutt veve...
2011. aug. 3. 10:16
 20/26 anonim ***** válasza:
En azt nem hiszem el, hogy aki terepfut az ILYEN ALACSONY KCAL BEVETELNEL 84 KG!! Lehet,hogy ennyi amit megeszel, de SOK EMBER ABBA AHIBABA ESIK, HOGY A NAPKOZBENI CSIPEGETEST NEM SZAMOLJA BELE. Szerintem te akkor elegge sokat csipegethetsz melle. Kekszekbol pl. hamar ossze lehet "csipegetni" meg plusz 1000kcal-t!
2011. aug. 3. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!