1/15 anonim válasza:
bikinis egészalakos kép alapján lehet igazán megmondani. de ha meg van elégedve magával akkor e kép alapján nem kell fogynia.
2/15 anonim válasza:
nem. szerintem tökéletes az alakod, habár lány vagyok... már kezdenek kimenni a divatból a csontos anorexiás lányok:):) szuper vagy!:D
3/15 bix válasza:
fekete behúzott ruhából ezt mondja meg valaki? ugyanmár... alakra nem rossz innen, de azért valami világosabban, vagy kicsit oldalról... egyébként alapvetően tetszik:)
4/15 anonim válasza:
Szabó Zsófinak nem kellene fogynia :D
6/15 anonim válasza:
Ezek az értelmetlen kérdések minden egyes nap...
7/15 anonim válasza:
Ha már itt tartunk, Szabó Zsófiról is egy elég csalóka kép, mert tévében, világos ruhákban sokkal ducibb.. Ő szerintem fogyhatna.
8/15 anonim válasza:
Na ez is fail,mint a demi lovátós :)
9/15 anonim válasza:
De jó hogy elolvastam minden hozzászólást majdnem benyeltem hogy ez igaz :) Amúgy nem ártana fogyni :D
10/15 anonim válasza:
Egy szóval nem állította a kérdező, hogy ő van a képen...még a kérdést is E/3. személyben tette fel. Úgyhogy ez nem teljesen az a szitu, mint a Demi Lovatos csaj esetében.
Bár ettől függetlenül nem értem a kérdés értelmét, na meg, hogy miért kellett kicenzúrázni Szabózsófi fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!