Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 70kg vagyok, májusra szeretnék...

70kg vagyok, májusra szeretnék (újra) 62 lenni, így menni fog?

Figyelt kérdés
Csak zöldséget, gyümölcsöt, abonettet eszem, néha sovány pulyka vagy csirkemell filét, ásványvizet, ízesítetlen teát, édesítős kávét iszom zsírszegény tejjel. Minden nap 20-25percet intenzíven futok. Még csak 2 napja csinálom:) Amúgy 174cm vagyok.
2009. ápr. 8. 16:00
 1/10 anonim ***** válasza:
37%

nem fog menni.. és amugy is szörnyen egészségtelen..

amit sikerül addig leadnod az egyböl visszajön a fogyókúra után..

2009. ápr. 8. 16:36
 2/10 anonim ***** válasza:
46%

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem sem fog ez így működni.Illetve le fogsz fogyni, de könnyen lehet, hogy hamar visszaszeded majd.Van egy módszer, ami szerintem nagyon hatásos, legalábbis nekem teljesen bevált(én kb. 7-8 kg-t fogytam).Mindent ettem amit addig is, csak kevesebb mennyiségben és este 6 után már semmit nem ettem.Mondjuk nem tudom, hogy táplálkozol, mert az is fontos, hogy változatos legyen.A sok zöldség, gyümi jó, de szerintem egyél mást is.Én például kenyeret is ettem simán.Nem emlékszem pontosan mennyi idő alatt fogytam le, de teltek el hosszú hónapok az biztos, ráadásul jól is éreztem magam, a gyomrom szépen hozzászokott, hogy így egy idő után nem is nagyon kívántam több ételt.Szóval szerintem tényleg az lenne a legjobb, ha ennél mindent, csak nem nagy adagokat.És ha még sportolsz is mellett, akkor meglesz a hatás, hidd el!

Akár milyen fogyókúrás módszer mellett is döntesz sok sikert:)

2009. ápr. 8. 17:33
 3/10 anonim ***** válasza:
jaj bocsi előző vagy, azt akartam írni, hogy nem teltek el hosszú hónapok mire lefogytam!:)
2009. ápr. 8. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:

MIÉRT LENNE EGÉSZSÉGTELEN A ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSEVÉS??

NAGYON IS JÓ AMIT ÍRTÁL, ARRA FIGYELJ, HOGY NE CSAK NÉHA EGYÉL MELLFILÉT, HANEM LEGALÁBB KÉTNAPONTA.

AMI MÉG FONTOS, HOGY MINDEN NAP FOGYASSZ JOGHURTOT, VAGY KEFÍRT.

MENNI FOG! SOK SIKERT! ÉS VIIGYÁZZ, HA ELÉRED A 62 KILÓT, NE TÉRTJ VISSZA A KORÁBB I ÉLETMÓDHOZ, MERT AKKOR VISSZAUGRIK A SÚLYOD!

2009. ápr. 8. 18:04
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem meg menni fog. Nem kell tömni magad akkor se ha 62 leszel, miért ne menne? Ha ilyeneket eszel, és futsz akkor fogysz. Aztán majd az abonettet krumplira kiflire cseréled, s mitől híznál vissza? Aki nem eszik többet az nem hízik vissza. A futást megtarthatod, vagy úszol majd.
2009. ápr. 8. 18:05
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

igen, egy kicsit több tejterméket egyél. És majd enned kell gabonaféflét, pl teljes kiőrlésűt, mert hosszú távon azért hiányállapot alakulhat ki. Addig szedj vmi komplex vitamint és béres cseppet! Az abonettet minek eszed? Abban nincs semmi. Inkább vmi korpás kekszet vagy barna kenyeret egyél!

Hiába fogysz le ha megbetegszel, vagy fakó lesz a bőröd.

2009. ápr. 8. 18:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Terhes voltam, de már vége a szopis időszaknak, úyghogy elkezdhetek kicsit fogyózni. Remélem nem hízok vissza...ha nem is májusra, nyárra szeretném ha lemenne:)
2009. ápr. 8. 20:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is pont itt tartok mint te, csak nekem 16kg-tól kell megszabadulnom. Persze én nem májusra, vagy nyárra tervezem elérni a célt. A terhességem előtt is futottam, nagyon jól tudtam vele tartani a súlyom. Arra figyelj, hogy minimum másnaponta egyél husit, így nem az izmokból veszítessz!

Sok sikert neked!

2009. ápr. 8. 22:16
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem ,de 50% igen vagy nem^^
2009. ápr. 8. 23:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Én is futottam terhesség előtt, most is elkezdtem, tök jó:) Szeretek futni, de ugy döntöttem délelőtt is tornázok béres alexandra kazira
2009. ápr. 10. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!