A futás önmagában elég lesz?
Figyelt kérdés
Drasztikusan le szeretnék fogyni, kb.: 30-40 kilót, sajnos elég kövér vagyok. Szerintetek a futás önmagában elegendő lesz, vagy az étkezésemre is oda kell majd figyelnem? Esetleg orvost is be kellene vonnom?2011. aug. 1. 21:36
11/11 anonim válasza:
(véletlenül entert nyomtam :D)
szóval fontos, hogy elérd a 130 körüli pulzusszámot, de fölé ne menj, mert az már kardió. Ugyanilyen fontos, hogy meglegyen a kb. egy óra aerob edzés, mert az első fél órában a szervezet az izmokban lévő glikogént használja fel a mozgásra, csak utána tud átállni a zsírbontásra.
A bringázást neked a testsúlyod miatt javasoltam, mert az sokkal jobban kíméli az ízületeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!