Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyott valaki Mályva teával?

Fogyott valaki Mályva teával?

Figyelt kérdés
Lassan befejezem a szoptatást. Kisfiam 1 éves (már harmadik gyerkőcöm). Azt tervezem a szoptatás elhagyása után a fennmarad 5-6 kg-t leadnám. Ismeri valaki a fenti teát? Véleményeket várok....
2011. aug. 1. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Néhány hétig ittam, de nem bírtam már az iszonyatos hasgörcsöket, gyakran nagyon fájt a hasam.

Többszöri nekifutással diétáztam a mályva teával, de azzal is csak akkor fogytam, ha a kaján is változtattam.Tehát ha mellette máshogy étkezel akkor használ.

2011. aug. 1. 14:30
 2/3 anonim válasza:
Engem is érdekelne....:)
2011. aug. 1. 14:34
 3/3 anonim ***** válasza:

A mályvatea hashajtó tea. Csak este szabad inni 1-2 filterrel, mert napközben könnyen odaragaszt a klotyóra.

Én csak azért iszom, mert amúgy folyamatosan székrekedésem lenne.

Fogyókúrában nem számítanék rá. Lehet mankó esténként, de ugyanúgy kell az egészséges kaja és mozgás, mint ha nem lenne.

2011. aug. 1. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!