Fogyott valaki Mályva teával?
Figyelt kérdés
Lassan befejezem a szoptatást. Kisfiam 1 éves (már harmadik gyerkőcöm). Azt tervezem a szoptatás elhagyása után a fennmarad 5-6 kg-t leadnám. Ismeri valaki a fenti teát? Véleményeket várok....2011. aug. 1. 14:26
1/3 anonim válasza:
Néhány hétig ittam, de nem bírtam már az iszonyatos hasgörcsöket, gyakran nagyon fájt a hasam.
Többszöri nekifutással diétáztam a mályva teával, de azzal is csak akkor fogytam, ha a kaján is változtattam.Tehát ha mellette máshogy étkezel akkor használ.
3/3 anonim válasza:
A mályvatea hashajtó tea. Csak este szabad inni 1-2 filterrel, mert napközben könnyen odaragaszt a klotyóra.
Én csak azért iszom, mert amúgy folyamatosan székrekedésem lenne.
Fogyókúrában nem számítanék rá. Lehet mankó esténként, de ugyanúgy kell az egészséges kaja és mozgás, mint ha nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!