Szerinted mennyire vészes? O. o (Képpel)
:/ Fogyókúrázni nem akarok, csak torna és sport. Mármint. Figyelek az evésre, de nem az a konkrét, hogy 16 évesen fogyókúrába kezdjek. Úgygondolom az nem egészséges, inkább sport. Milyen sportok, tornagyakorlatok vannak, amik segíthetnek? Köszönöm a sgeítséget!
Nem szépítem... -.-"
Csak tudom, hogy milyen a combom nem?! Vagy tán Te jobban látod egy képen? (: Grat neked! Azt mondom, hogy akkor igazad van, ha berakok egy hájtól folyó, tiszta narancsbőrös, semmi formás képet... És arra írom ezt és akkor "Röhögsz ki", akkor még meg is értelek! Remélem neked bomba alakod van, hogy így leszólsz és kiröhögsz másokat, akiknek baja van az alakjával! Nem leszólást kérdtem csak segítséget. Persze, tudom, vannak itt olyan f*szfejek, akik túl nagyra vannak magukkal és csak csesztetni tudják a másikat!
Nyugodtan belém lehet kötni! Én tudom, hogy mi van rajtam és nem Te! -.-"
Neked is gratulálok hogy csak a pozitív hozzászólásokat fogadod el! Igen igazad van,te egy szép,feszes,izmos bombanő vagy. Közben neked fogyóznod kellene,pláne hogy alma típus vagy ,ami a legveszélyesebb a szívre nézve. Úgy nézel ki mindha kismama lennél.
Bocs hogy ilyen nyers vagyok,de ha csak itt nyalják a s*gged akkor sohasem fogsz elkezdeni fogyózni,mert dől belőled a mazabiztosság,és az elégedettség,ami nem feltétlenül baj,csak legyen mire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!