Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerinted mennyire vészes? O....

Dodesz.. kérdése:

Szerinted mennyire vészes? O. o (Képpel)

Figyelt kérdés

:/ Fogyókúrázni nem akarok, csak torna és sport. Mármint. Figyelek az evésre, de nem az a konkrét, hogy 16 évesen fogyókúrába kezdjek. Úgygondolom az nem egészséges, inkább sport. Milyen sportok, tornagyakorlatok vannak, amik segíthetnek? Köszönöm a sgeítséget!

[link]

[link]

2011. aug. 1. 12:51
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Nem szépítem... -.-"

Csak tudom, hogy milyen a combom nem?! Vagy tán Te jobban látod egy képen? (: Grat neked! Azt mondom, hogy akkor igazad van, ha berakok egy hájtól folyó, tiszta narancsbőrös, semmi formás képet... És arra írom ezt és akkor "Röhögsz ki", akkor még meg is értelek! Remélem neked bomba alakod van, hogy így leszólsz és kiröhögsz másokat, akiknek baja van az alakjával! Nem leszólást kérdtem csak segítséget. Persze, tudom, vannak itt olyan f*szfejek, akik túl nagyra vannak magukkal és csak csesztetni tudják a másikat!

Nyugodtan belém lehet kötni! Én tudom, hogy mi van rajtam és nem Te! -.-"

2011. aug. 1. 15:59
 22/26 A kérdező kommentje:
kértem***
2011. aug. 1. 16:01
 23/26 anonim ***** válasza:

Neked is gratulálok hogy csak a pozitív hozzászólásokat fogadod el! Igen igazad van,te egy szép,feszes,izmos bombanő vagy. Közben neked fogyóznod kellene,pláne hogy alma típus vagy ,ami a legveszélyesebb a szívre nézve. Úgy nézel ki mindha kismama lennél.

Bocs hogy ilyen nyers vagyok,de ha csak itt nyalják a s*gged akkor sohasem fogsz elkezdeni fogyózni,mert dől belőled a mazabiztosság,és az elégedettség,ami nem feltétlenül baj,csak legyen mire.

2011. aug. 1. 16:04
 24/26 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok magabiztos és nem vagyok megelégedve magammal és a kritikát is elfogadom. Nem, egyáltalán nem vagyok szép, nem jó az alkaom, tudom hogy DAGADT VAGYOK! Ha most így jó... Tudom, hogy milyen az alakom, tudom, hogy nagy a hasam! Nem azért raktam képet föl ide magamról, hogy másoknak mutogassam magam, hanem, hogy segítséget kérjek! Arról nem tehetek, hogy vannak,akik kritizálnak és vannak, akik nem! Azt a hozzászólót se küldtem el messze, aki azt mondta, hogy van rajtam 15-20 kg felesleg, nem küldtem el, mert igazat adok neki! De az, aki idejön azért, hogy kiröhögjön, mert ilyen az alakom vagy olyat mondok, ami neki vicces , azzal nem tudok mit csinálni.
2011. aug. 1. 16:10
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem kell fogyóznod akkor, de kerüld az édességeket, nassokat, cukros üdítőket. Plusz legalább 2 naponta legalább 1 óra sport.
2011. aug. 1. 17:11
 26/26 anonim ***** válasza:
Husi vagy de nem rossz az összkep :)
2011. aug. 1. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!