Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerinted mennyire vészes? O....

Dodesz.. kérdése:

Szerinted mennyire vészes? O. o (Képpel)

Figyelt kérdés

:/ Fogyókúrázni nem akarok, csak torna és sport. Mármint. Figyelek az evésre, de nem az a konkrét, hogy 16 évesen fogyókúrába kezdjek. Úgygondolom az nem egészséges, inkább sport. Milyen sportok, tornagyakorlatok vannak, amik segíthetnek? Köszönöm a sgeítséget!

[link]

[link]

2011. aug. 1. 12:51
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kicsit nem árt változtatni az étrendeden.Egyél napi ötször keveset és ügyelj a kalóriákra.Mozogj minden nap min. 45 percet,de ha tudod napról-napra gyarapítsd a mennyiséget.Tudom ajánlani a szobabicót vagy a futást.Hidd el ha ezt betartod égni fog a zsír.

Sok sikert kívánok és kitartást!:)

2011. aug. 1. 13:00
 2/26 anonim ***** válasza:
Hát, öööö... mozogj sokat! Lehetőleg olyat, amit szívesen csinálsz, mert azt heti többször sem ártana.
2011. aug. 1. 13:03
 3/26 anonim ***** válasza:

Futás,torna..Napi 1/2 óra csodákra képes.

Szerencsédre nincsen úszógumid... :)A fenekd sem lóg.

Ne is fogyózz.Mozogj az böven elég.

2011. aug. 1. 13:06
 4/26 anonim ***** válasza:

Szép az alakod!

Mármint telt, de nagyon is nőies!

A fogyókúra tényleg nem lenne jó 16 évesen. DE figyelj a táplálkozásra, ne szaladjon el a ló, és mozogj, mert br most 16 vagy, és ilyenkor úgy érzed, örökké fiatal leszel és feszes, pont az ilyen telt alakban az a veszélyes, hogy huszonévesen végképp "elpuhul" és akkor már nagyon nehéz lesz változtatni. Szóval sportolj intenzíven, akár tenisz (ha bírják az ízületeid), fallabda, úszás (az ízületkímélő is), bicikli, bármi, amit élvezel. :)

És ha most idejönnek és "ledagadtoznak", akkor se veszítsd el a kedved! ;)

2011. aug. 1. 13:12
 5/26 A kérdező kommentje:

Palm, köszönöm szépen! :D

Többieknek is!

Lovagolni fogok elkezdeni, vagyis...Folytatni, mert abbahagytam... Napi két óra gyaloglás, gyorsan, mert futni nem bírnám sokáig....:/ Inkább gyaloglok és minden reggel és este tornázok.

2011. aug. 1. 13:15
 6/26 anonim ***** válasza:

Huuuh, lovaglás, irigyellek, mindig szerettem volna. De ami késik, nem múlik...

Amúgy mindig is ilyen alkat voltál, vagy most a serdülőkorral jött fel a kis plusz?

2011. aug. 1. 13:16
 7/26 A kérdező kommentje:
Kiskoromba vékonyabb voltam....Dee én gyérzem, hogy megint fogytam egy kicsit ezzel, amit csinálok.... AMúgy régen intenzíven sportoltam...a lovaglás, futottam is és hétvégenként(minden hétvégén) túrázni jártam.... Rendesen, nem hobbi szinten.
2011. aug. 1. 13:18
 8/26 A kérdező kommentje:
Ja és röplabda!
2011. aug. 1. 13:20
 9/26 anonim ***** válasza:

Amúgy is még alakulhat a tested. Ha visszatérsz a régi mozgásmennyiséghez, akkor főleg fog változni az alakod.

És komolyan nem vigasztalásból írtam a véleményem, hanem mert valóban szépnek látom az alakod. :)

2011. aug. 1. 13:22
 10/26 A kérdező kommentje:
Köszi! (:
2011. aug. 1. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!