Szerinted mennyire vészes? O. o (Képpel)
:/ Fogyókúrázni nem akarok, csak torna és sport. Mármint. Figyelek az evésre, de nem az a konkrét, hogy 16 évesen fogyókúrába kezdjek. Úgygondolom az nem egészséges, inkább sport. Milyen sportok, tornagyakorlatok vannak, amik segíthetnek? Köszönöm a sgeítséget!
Szerintem egy kicsit nem árt változtatni az étrendeden.Egyél napi ötször keveset és ügyelj a kalóriákra.Mozogj minden nap min. 45 percet,de ha tudod napról-napra gyarapítsd a mennyiséget.Tudom ajánlani a szobabicót vagy a futást.Hidd el ha ezt betartod égni fog a zsír.
Sok sikert kívánok és kitartást!:)
Futás,torna..Napi 1/2 óra csodákra képes.
Szerencsédre nincsen úszógumid... :)A fenekd sem lóg.
Ne is fogyózz.Mozogj az böven elég.
Szép az alakod!
Mármint telt, de nagyon is nőies!
A fogyókúra tényleg nem lenne jó 16 évesen. DE figyelj a táplálkozásra, ne szaladjon el a ló, és mozogj, mert br most 16 vagy, és ilyenkor úgy érzed, örökké fiatal leszel és feszes, pont az ilyen telt alakban az a veszélyes, hogy huszonévesen végképp "elpuhul" és akkor már nagyon nehéz lesz változtatni. Szóval sportolj intenzíven, akár tenisz (ha bírják az ízületeid), fallabda, úszás (az ízületkímélő is), bicikli, bármi, amit élvezel. :)
És ha most idejönnek és "ledagadtoznak", akkor se veszítsd el a kedved! ;)
Palm, köszönöm szépen! :D
Többieknek is!
Lovagolni fogok elkezdeni, vagyis...Folytatni, mert abbahagytam... Napi két óra gyaloglás, gyorsan, mert futni nem bírnám sokáig....:/ Inkább gyaloglok és minden reggel és este tornázok.
Huuuh, lovaglás, irigyellek, mindig szerettem volna. De ami késik, nem múlik...
Amúgy mindig is ilyen alkat voltál, vagy most a serdülőkorral jött fel a kis plusz?
Amúgy is még alakulhat a tested. Ha visszatérsz a régi mozgásmennyiséghez, akkor főleg fog változni az alakod.
És komolyan nem vigasztalásból írtam a véleményem, hanem mert valóban szépnek látom az alakod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!