Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerinted mennyire vészes? O....

Dodesz.. kérdése:

Szerinted mennyire vészes? O. o (Képpel)

Figyelt kérdés

:/ Fogyókúrázni nem akarok, csak torna és sport. Mármint. Figyelek az evésre, de nem az a konkrét, hogy 16 évesen fogyókúrába kezdjek. Úgygondolom az nem egészséges, inkább sport. Milyen sportok, tornagyakorlatok vannak, amik segíthetnek? Köszönöm a sgeítséget!

[link]

[link]

2011. aug. 1. 12:51
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
milyen magas vagy és hány kiló?? kb nekem is ilyen alakom van azért kérdezem:)
2011. aug. 1. 13:27
 12/26 anonim válasza:
szerintem figyelj oda jobban és mellesleg ha pakolsz vagy takarítasz addig sem ülsz meg eszel :)
2011. aug. 1. 13:28
 13/26 A kérdező kommentje:

Keveset ezsek...Édességet meg szinte nem is eszek...

160 cm/ 77kg...:/

2011. aug. 1. 13:30
 14/26 anonim ***** válasza:

Jóval kevesebbet mondtam volna, most leesett az állam...

Én is 160 vagyok, 50 kiló, és nem hittem volna, hogy ennyi a különbség!

2011. aug. 1. 13:33
 15/26 A kérdező kommentje:
De a combom és a vádlim izmos... a combom belül hájas..-.- azzal nemtudok mit csiálni..a seggem is izmos....Arról sem tehetek, hogy nehezebb az izom a zsírnál....:DD :/ :$
2011. aug. 1. 13:35
 16/26 anonim válasza:
én is kevesebbet mondtam volna :) combod egyáltalán nincsen meg segged sem ahogy a második képet elnéztem:) esetleg hasra gyurj kicsit de sztem jó vagy igy :) Én 170 és 73 végülis de az a pár kiló nem oszt nem szoroz :)
2011. aug. 1. 13:35
 17/26 anonim ***** válasza:

Igen, gondoltam, hogy az izmok teszik. (Hát nem birkóznék veled, az tuti...) :D

Amúgy a belsőcombom nekem is hájas, holott amúgy vékony vagyok, ez meg feljött úgy 16 évesen, és azóta megvan. Oda se neki.

2011. aug. 1. 13:38
 18/26 anonim ***** válasza:
Egy picit fogysz és nagyon csinos leszel, mert jó alakod van, feszes vagy, semmi narancsbőr. Ledobsz egy 7-8 kilót és bomba csaj leszel!
2011. aug. 1. 14:10
 19/26 anonim ***** válasza:
72%
azért ne essünk már a ló túloldalára ezzel a se**nyalással. kb 15-20 kiló felesleged van ezt kár is szépíteni. szóval szénhidrátok csökkentése és sokkal több mozgás. ha most ennyi túlsúlyod van akkor 5-6 év múlva mégtöbb lesz. szóval most változtass ezen.
2011. aug. 1. 15:14
 20/26 anonim ***** válasza:
Az utolsónak igaza van. Az "izmon" meg kicsit besírtam,nem kell szépíteni a dolgot...
2011. aug. 1. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!