Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Menszesz alatt tornázni?

Menszesz alatt tornázni?

Figyelt kérdés
Ma jött meg, ilyenkor tök kellemetlen minden és minden nap szoktam tornázni, de ezalatt a 4 nap alatt nem tudom magam rávenni... Miért? Van valaki még így?
2011. júl. 31. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
jó neked, hogy csak 4 napig van meg. Amúgy nekem nem csak a tornázástól megy el a kedvem a menszesz alatt, hanem az élettől is!
2011. júl. 31. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tornázni tornázhatsz de a hasizmodat, és minden olyat ami arra felé van azt hanyagold. Én ilyenkor csak egy laza kocogást szoktam lenyomni. meg esetleg pár nem túl meg erőltető nyújtást és ennyi.
2011. júl. 31. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ha nem esik jól, ne erőltesd. Ilyenkor az ember lánya egyébként is nyűgösebb. Nem lesz semmi baj, ha 4 napot kihagysz.
2011. júl. 31. 18:36
 4/7 anonim válasza:
100%
Én is kerülni szoktam a sportot, nálam ilyenkor vannak a pihenőnapok, de rájöttem, h ha hasra picit tornázok (nem sok, max nyújtás ill. hasprés), akkor elmúlasztja a görcsöket :) Mindig nagyon szenvedtem a hasfájással, de mostmár egy jó ideje nem jelentkezik :)
2011. júl. 31. 18:40
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Nekem ha kímélem a hasam, sokkal jobban fáj, mintha ugyanúgy sportolok mintha nem lenne meg...
2011. júl. 31. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:
fú, hát nemtom, én ugyanúgy, vagy még keményebben sportolok. abszolút nem zavar meg a menzesz:O
2011. júl. 31. 21:22
 7/7 anonim válasza:
Hát nekem van hogy felkelni nem tudok sajnos az első három napban, de van hogy ugyanúgy edzek, és az segít valamit, de a teljesítőképességem csak a fele az eredetinek. Jó neked, hogy 4 napig tart, nekem 8 nap volt mindig, most irtak fogamzásgátlót rá, ami sokat segít.
2011. júl. 31. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!