Kinek jó és miért, hogy téves képet alakítanak ki a nőkben a testformálásról?
Mert az hiszik a nők, ha elmennek konditerembe így néznek majd ki: [link]
Az emberek nagy része primitív gondolkodású és sokkal egyszerűbb azt mondani, hogy ne egyen kenyeret és hasazzon 30 percet ahelyett, hogy megpróbálnád megmagyarázni mi az a glikogén.
Na ahhoz már kéne egy pár tesztoszteron injekció szerintem, hogy egy nő így nézzen ki.:D És arra mondjuk nem gondolnak, hogy nem egyik napról a másikra ugrik fel az a szép férfias izomzat, pláne nem egy nőre?:D Na mind1. Ezek inkább csak költői kérdések.
Amúgy Fruits Punch Samurai téged bírlak, jófej vagy és mindig jókat is írsz. Nem raksz fel egyszer képet magadról? :D Olyan kíváncsi vagyok rád.:) Meg kár, h nem lehet neked privit írni.:/ Te honnan tanultad amiket tudsz?
Egyrészt: üzlet.
Egyszer a zumba a menő, egyszer a hastánc, a semmit nem érő bogyókról és rendelhető csodagépekről nem beszélve. Ez mind pénz, pénz, és pénz.
Másrészt, a nők többsége (elismerem, én is), BÁRMIT megtenne 10 kg AZONNALI fogyásért. Bármit kifizetnek, megcsinálnak, megesznek, hogy fogyjanak egy kicsit.
Kivéve két dolgot: egészségesen táplálkozni, és rendszeresen sportolni.
Ja, eléggé teli van szúrva, hogy borotváljam az állát XD
Nem mondanám magam jó fejnek, csak szeretem elmondani az igazságot bármennyire is fáj. Nem, nem rakok fel képet magamról és nem azért mert nem lennék megelégedve a testemmel vagy ilyesmi, pusztán ha kiraknák magamról egy képet minden kis csicska ugrana rá...
Honnan tanultam mindezt? Elsősorban magamntól, netről... egy csomó jó kutatási eredményt lehet találni, csak tudni kell mire kell rákeresni. Mivel 3 évig űztem a testépítést ezért megtanultam az alapokat, hallgattam a nálam okosabbakra (h4x0r, amigo és clint). Amikor megvan az alapod és tényleg foglalkozol a témával elkerülhetetlen, hogy ne forduljon meg a fejedbe egy kérdés sem. 1 éve erőedzéssel foglalkozom, de ez nem azt jelenti, hogy elhanyagolom a testépítés iránti tudásszomjamat. Amint tudom bővítem a tudásom!
Privit ismétcsak abból az okból nem lehet nekem írni, mert túl sok mindjárt megöllek tárgyú levelet kapnék, pont azért mert nyersek a válaszaim. Ezenfelelül lusta vagyok elolvasni a leveleim szóval amire válaszolnék valamelyik kérdésre az lehet 3-4 hónap is lenne.
femina és társai kiszolgálják a piaci igényeket. olcsón gyorsan, hatékonyan fogyhatsz bármi erő nélkül. ha tudnák hogy ténylegesen edzéssel és diétával mennyi idő lenne bele se fognának. kezét törtném el annak aki ilyeneket le mer írni...
lehet hogy komoly pénz lenne belőle, ha a nők lenéznének termekbe, de igazából az nem ezeken a szennylapokon realizálódna, tehát nekik kevesebb lenne a bevételük. így viszont nem is fogják reklámozni. mellette komoly tudás kéne hozzá, a gyakorlatok helyes végzése a minimum hogy elkerüljék a sérüléseket... a legtöbben a googlin nem képesek keresni egyet sem ha fogyni akarnak, gondolkozni pedig még ennyire se képesek. innentől fölösleges erről beszélni is.
pl a futás magában nem lenne elég a fogyó mellé, teljes testes edzések kellenének, de ha valaki súlyzót emleget itt akkor az már keresztre van feszítve... ennyi. 1 óra kocogást is lehurrogják, nem hogy intervallumosan ugyanennyit.
a lényeg mindig a gyors könnyű tartós fogyás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!