Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idö alatt tudok leadni...

Mennyi idö alatt tudok leadni 20 kg-t? Ha napi 500 kalóriát eszem és minden nap tornázok 40 percet

Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:

egészségesen fogyva legalább egy fél év. ha valamilyen elmebeteg fogyókúrát, koplalást akarsz folytatni sokkal gyorsabban, de tudnod kell h amint abbahagyod azonnal visszajön. a szervezeted normál működéséhez (amikor fekszel és semmit nem csinálsz egész nap akkor is!) min 1500kcal kell! Ez kell a szived dobogásához, a levegővételhez, az emésztéshez és a napi izommozgáshoz! 500kcal nagyon kevés, inkább legyen min 1000 és mozogj! Akkor szépen lassan, egészségesen fogsz fogyni és nem repülnek majd újra vissza a kilók sem!

sok sikert!

2009. ápr. 7. 13:25
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Szia!Én 3,5 hónap alatt fogytam 20 kg-ot,naponta 5-6-szor étkeztem és olyan 1200-1500 kcal között ettem.Az 500 kcal nagyon kevés,és az anyagcseréd is lelassul,inkább ártasz magadnak vele!
2009. ápr. 7. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a napi 500 kalória az kevés, ráadásul úgy, hogy napi 40 percet tornázol. Egyél napont inkább 1200-1400 kalóriát, és ne arra törekedj, hogy minél hamarabb leadd, mert a bőrőd nem tud oylan gyorsan visszahúzódni. Az egészséges fogyás ha hetente 0,5-1kg-ot fogysz. De minél nagyobb valakin a súlyfelesleg annál hamarabb le tudja adni. Szerintem 3 hónap alatt le tudod adni.
2009. ápr. 7. 13:29
 4/6 anonim ***** válasza:
500kc cukrot?
2009. ápr. 8. 23:36
 5/6 anonim ***** válasza:

NEM NEM NEM NEM ÉS NEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!

500 kalória / nap SZIGORÚAN kórházban műtét előtt álló betegeknél használatos.Az sem hosszú távon,mert a nagy fogyásból csak betegség lesz végül...egyik bajból jön a baj,hadd ne soroljam.Nálad nem is 4-5 kilóról van szó.Még úgy is hülyeség lenne.NEM JÁTÉK...Ajánlanám inkább egy szakképzett ember,személyi edző étrendjét legalább ha már mozgást nem akarsz,vagy egy orvosét ha ragaszkodsz ennyire drasztikus energiabevitel megvonáshoz

2009. máj. 24. 04:42
 6/6 anonim válasza:
60 Km/h 10500 kilométeres uton sikerülni fog
2009. dec. 20. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!