Mitől hízok? Már 2 hete napi 1400 kalóriát eszek, hetente 3x70 percet tornázok (futás, aerobic, sulyzózás), és híztam több, mint egy kilót!
Figyelt kérdés
Mit csinálok rosszul? Amúgy 160/53 vagyok. Nem akarok sokat fogyni, de hízni sem!2011. máj. 25. 10:53
1/6 anonim válasza:
Sztem egyáltalán nem kellene fogyóznod, mert jó súlyban vagy. Egyébként meg szerintem azért, mert már nem fogysz, hanem izmosodsz, és az izom nehezebb, mint a zsír. Más ötletem nincs.
2/6 anonim válasza:
Az elsővel értek egyet. Egyrészt a súlyod pont jó, maximum feszesítésre lehet szükséged, nem fogyásra. Erre a súlyzózás, talajgyakorlatok kiválóak. Nem akarlak lebeszélni a futásról és aerobikról sem, mert szuper, hogy sportolsz, ártani nem fog. Csak ezek az aerob mozgások izmot építenek, így a súlyod nő (ez az alakodon nem fog látszani, max a mérlegen).
4/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem jött meg, és nem is mostanában fog. Csak bosszantó, hogy a mérleg többet mutat, de remélem nem megy feljebb. Köszi a válaszokat!
2011. máj. 25. 12:22
5/6 timido válasza:
Valószínű izom? Amugy én is kb ennyit ettem, és mozogtam, és először + 2 kg ot mutatott, de nem hagytam abba, mert a tükörből nem azt láttam, hogy rakódnik rám a zsír, most meg peregnek le rólam. Jó nem szó szerint, de ahhozképest, hogy meg se mozdult a mérleg, most lejjebb mentem.
6/6 anonim válasza:
Persze! Lehet izom is. Az izom nehezebb mint a zsír. De, ha a centin leméred magad kevesebbnek kell lennie. Vagy ha felpróbálsz valami két héttel ezelőtti nacit, csak kényelmesebb, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!