Melyik lány néz ki jobban? Vékony vagy átlagos?
Figyelt kérdés
vékony : [link]
átlagos :
Mindkét kép facebookról származik. Nem én vagyok rajta. Csak kíváncsi vagyok a véleményekre.
2011. júl. 30. 00:31
11/15 anonim válasza:
Szerintem sincs sok különbség a két lány között.. egyik sem átlagos, mindkettő vékony kategória. A különbség tényleg annyi, hogy az egyik lánynak van cicije, a másik lánynak nem sok, de neki még a bordái is kilátszanak. De az "átlagos" lány sem sokkal vastagabb, de mégis talán ő inkább, ha már nagyon választani kellene.
12/15 anonim válasza:
A kék, annak jobb a melle :D (sőt a kéknek legalább van melle...)
13/15 anonim válasza:
Az első gebe.
A második vékony.
Az átlagos tőlük messze áll.
De amúgy a második, az első szörnyen néz ki.
14/15 anonim válasza:
A második, a kék fürdőruciban.
15/15 anonim válasza:
Kicsit el vagy tévedve. Az a "vékony" lány nem vékony, hanem kórosan sovány, de legalábbis közel jár hozzá. Az "átlagos" lány meg vékony.
Az átlagos lányok nem vékonyak, hanem átlagosak, ugye tetszik érteni.
Felsőtestre a csöcsös kék jobban tetszik, altestre meg a piros anorexiabálvány talán jobb, már alkatilag, de lehet, hogy csak mert előnyösebb szögből lőtték a fotóját. Ízlések, meg pofonok, meg ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!