165 Cm vagyok. 15Éves. És 83 Kilogram. Ez normális? Mennyit kéne fogynom?
20 kilót kellene fogynod. ès biztos lehetsz benne hogy meglátszik rajtad, aki azt mondja hogy nem az hazudik.
ès még valamit elárulok, túlsúlyos vagy, és a szivet tüdödet ez rettentöen megterheli.
ha 20 kilót lefogysz is 63 kiló leszel csak. az már elfogadható súly, de nem leszel nádszál vékony.
tüzz ki kisebb célt, pl hogy 70 kilóra fogysz le elöször, és ha az megvan akkor még 5 kilót. Ehez mozognod és étrendet kell változtatnod.
De 83 kiló egy felnött embernek is sok, egy gyereknél meg rettentö sok.
én 19 éves vagyok 170 centi jelenleg 84-85 kiló, de tudom nekem max 70 kilónak kéne lennem. eddig fogytam több mint 14 kilót, ha érdekel hogyan írj privátban
19/L
Most lany vagy fiu vagy?!
ha lany akkor 65 kilo kene legyel ha fiu 70 :)
de ha te igy erzed njol magad nyugodtam oltotkodhetsz most is csinosabban..
ha meg teged zavar vagy az hogy netan masok beszolnak akkor irany a konditerem..
sok sikert a fogyihoz !!
az nem írta, hogy fiu vagy lány.. ha lány akkor tényleg fogynia kellene, ha fiu akkor nem sokat
lány esetén olyan 20kg lenne a jó fogyás
fiu esetén 13-15kg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!