Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit vacsoráztok akkor, amikor...

Mit vacsoráztok akkor, amikor fogyókúráztok?

Figyelt kérdés
Holnap kezdenék bele a fogyókúrába. Van kedve valakinek együtt csinálnia velem?
2011. júl. 29. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
èn :DD irj egy privit .
2011. júl. 29. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
én ma kezdtem:),de veletek tartok
2011. júl. 29. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

nekem ezek szoktak lenni vacsi gyanánt

főtt tojás+abonett+zöldségek

párolt/grillezett/főtt hús/hal+zöldség

sovány sajtkrém/túrókrém/vajkrém friss fűszerekkel+abonett+zöldség

túróval/hússal/tojással töltött/sült zöldségek(pari, gomba, paprika, cukkini stb)

túró zöldséggel vagy gyümölccsel

gyümölcsök, zöldségek

cottage cheese

mozzarella sajt+zöldség

kefír/joghurt+zöldség vagy gyümölcs

zöldséglevesek, krémlevesek, paradicsomleves, tojásleves, husos-ragus levesek

főzelékek saját magukkal habarbva vagy joghurttal

párolt zöldségek

dinnye

sült gyümölcsök

tej, szójatej

sonka, sovány sajtok+abonett+zöldségek

főtt virsli+mustár+zöldség

zöldség, gyümölcslevek

2011. júl. 29. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim válasza:

én hétfőn kezdeném el (új hónap, új hét, hétfő :P)

de ha van kedved, írhatsz privit:)

2011. júl. 29. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim válasza:
Ugyan én már nem fogyókúrázok, mert sikeresen lefogytam, de egészségesen eszek, estére próbálj fehérjét, és olajos magokat(persze ne túl sokat) enni, és ha lehet egy jótanácsom délután a gyümölcsökkel már igen-igen vigyázni kell mert rengeteg bennük a gyümölcscukor.A tonhal konzerv, főtt tojás, kefír magvakkal, pulykamell sonka, light kockasajt ez mind jó választás.:)
2011. júl. 29. 21:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen vacsorákat találtam (ezek egy-egy diétánál vannak):

Vacsora : Gyümölcskehely

1 banánt megtisztítunk és felaprítunk. Hozzáadunk 25 dkg mirelit vegyes bogyós gyümölcsöt (eper, málna, ribizli, szeder stb). 1 dl joghurtot kikeverünk 2 teáskanál tejföllel, édesítõszerrel és 1 teáskanál citromlével. A gyümölcsöket kehelybe tesszük, és leöntjük az ízesített joghurttal (300 kcal).


Vacsora : Szárnyassaláta

Kockára vágunk 8 dkg pulykamellsonkát. Meghámozunk és vékonyan felszeletelünk egy friss körtét. Összekeverjük 1 fej salátával. 1 dl joghurtot friss zöldfûszerekkel és curryval ízesítünk, majd a salátára öntjük. 2 vékony szelet bagetttel fogyasztjuk (284 kcal).


Vacsora : Almakehely

30 dkg jonatán almát megtisztítunk. A gyümölcshúst összeturmixoljuk 1 dl joghurttal, 1 teáskanál tejföllel és néhány csepp folyékony édesítõszerrel. A pürébe belekeverünk 15 dkg mirelit ribizlit. 1 kétszersültet fogyasztunk hozzá (210 kcal).


Vacsora : Zöldségtál sonkás öntettel

12 dkg fõtt burgonyát felkarikázunk. Tálra rendezzük 10 dkg félbevágott koktélparadicsommal, 1 csíkokra vágott zöldpaprikával és 20 dkg felszeletelt kígyóuborkával. 0,5 dl joghurtot kikeverünk 1 evõkanál tejföllel, 5 dkg kockára vágott nyers, füstölt sonkával, apróra vágott petrezselyemmel, snidlinggel, sóval, borssal. A mártást a zöldségekre öntjük (300 kcal).


Vacsora: 30 dkg pulykasonka, retek, sárgarépa, paradicsom.

Vacsora: 2-3 pár főtt virsli, mustár és friss paprika

Vacsora: tőkehal párolva, bő zöldséggel

Vacsora: 1-2 doboz hideg kefir.

Vacsora: Sovány malacsült párolt káposztával

Vacsora: Főtt krinolin mustárral, fekete retek szeletelve

Vacsora: Mozarella paradicsommal, bazsalikommal

Vacsora: Grillezett hal, vagy csirke saláta, paradicsom.

Vacsora: Sült padlizsán, fűszeres, darált csirkével töltve

Vacsora: Tojás és virsli, sonka saláta, majonéz helyett joghurtos, fűszeres öntet.

Vacsora: Kaukázusi kefir, ahogy jól esik.

Vacsora: Görög saláta

Vacsora: Zsírtalan rakott kel csirkehúsból


Vacsoraötletek:


1. virsli mustárral

2. zúzapörkölt hungarocellel

3. meggyes túrógombóc zabkorpával (ezt a Gast Royal hozta)

4. eperturmix (eperből és tejből, jó nagy pohárral:)

5. sült kacsacomb párolt káposztával

6. mindenféle felvágott hungarocellel

7. gyros tál hasábkrumpli nélkül természetesen

8. Körözött

9. Szalonnás tojás

10. Tojásrántotta

11. Lágytojás

12. keménytojás

13. gombástojás

14. gombapaprikás

15. Natúr csirke

16. ponty

17. gombapaprikás magában (család nokival)

18. Nem lehet abbahagyni csirke (receptet a lent említett oldalról vettem)

19. Csokis Muffin zabkorpával

20. Tejbezabi (férjemnek tejbepapi)

21. Főzelékek (U1-ként elkészítve)

22. Joghurt, kefír

23. Parizer sajttal, salival

24. VitaminSaláta

25. Szerzetesek eledele (kínaiból)

26. Csípős-savanyú leves (kínaiból)

27. Párolt zöldséges husi

28. Ebédre, ha rántotthusi van, akkor a sajátomat csak tojásba és sajtba vagy tojásba és zabpehelybe forgatom és máris lehet enni este is (az első változatot

29. hal (makréla, lazac, szardínia) salival vagy magában

30. Mozzarellás paradicsom

31. lecsó

32. Rakott karfiol, rízs helyett gomba

33. Palacsinta (U1)

34. Kaszinótojás (csupa 1-es alapanyagból)

35. Sonkába töltött tormás (mustáros) túró

36. Satáta, rá 2-3 szelet sonka széttépdesve. "Öntet": egy joghurt bele egy pici mustár és bors, és reszelt mozzarella (füstölt és síma vegyesen). Kb. 5 perc alatt elkészült, és nagyon laktató


VACSORA: Paradicsomsaláta friss sajttal.

Hozzávalók: 250 g paradicsom, 2 tk. olaj, 1 tk. gyümölcsecet, 1 tk. szójamártás, 1 kis hagyma, 3 dkg morzsolt friss sajt, 2 tk. friss bazsalikom.

Elkészítés: Az ecetből, az olajból és a fűszerekből egy marinádot készítünk. Elkeverjük a felszeletelt hagymával, paradicsomkarikákkal és bazsalikommal. Hozzá egy szelet kétszersült.


VACSORA: Paprikasaláta sajtkockákkal.

Hozzávalók: 10 dkg zöldpaprika, 10 dkg paradicsom, 1 ek. gyümölcsecet, 2 ek. víz, ˝ tk. olaj, só, bors, bazsalikom, 4,5 dkg sajt (30 %-os zsírtartalmú).

Elkészítés: Készítünk egy salátaöntetet, majd belekeverjük a zöldségeket, a sajtkockákat, valamint a bazsalikomot. 1 szelet pirítóssal tálaljuk.


Diétás franciasaláta

30 dkg burgonya, 15 dkg sárgarépa, 10 dkg zöldborsó, 20 dkg alma, 10 dkg túró, 10 dkg savanyú uborka, 4 dl kefír, mustár,

citromlé, fehérbors, só, Polisweet

A sárgarépát, a burgonyát, a zöldborsót gyengén sózott vízben puhára főzzük. Ha megfőtt, hagyjuk kihűlni, majd a

sárgarépát, a burgonyát, az almát és a savanyú uborkát apró kockára vágjuk. Ezután elkészítjük a hamis majonézt. Kefírt

összeturmixoljuk a mustárral, citromlével, sóval, borssal, pár csepp Polisweettel, túróval, és a vegyes zöldségre öntjük.

Óvatosan összekeverjük.


Csirkesaláta

40 dkg csirkemell (sütve), 20 dkg mirelit kukorica (sós vízben megfőzve), 20 dkg mirelit zöldbab megfőzve, 1 csomag retek, 1

fej saláta, 1 cs. újhagyma, 2 dl kefír, citromlé

A sült csirkemellet lebőrözzük és csíkokra vágjuk. Összekeverjük a leszűrt kukoricával, zöldbabbal, a felkarikázott

hagymával. Megsózzuk, megöntözzük citormlével, végül ráöntjük a kefírt. Megmosott, salátalevelekkel kibélelt tálba öntjük és a

cikkekre vágott retekdarabokkal díszítjük

2011. júl. 29. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:

Hűha, nagyon köszönöm a rengeteg ötletet mindenkinek. :))

Azt hiszem elleszek velük... Tényleg nagyon köszi! :D

Mindenkinek megy a zöld kéz!

2011. júl. 30. 20:41

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!