Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert fogyokuraztok?

Miert fogyokuraztok?

Figyelt kérdés
magad tartod kovernek, vagy masok miatt, esetleg mar veszelyes, modellkedsz...
2011. aug. 5. 15:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
mert hájas vagyok nagyon. és nem csak én tartom így.
2011. aug. 5. 15:38
 2/15 anonim ***** válasza:
Mert szeretnék úgy kinézni, mint 2 éve, és hordania azokat a ruháimat, amiket akkor. Szerencsére jól haladok. :)
2011. aug. 5. 15:44
 3/15 anonim ***** válasza:
Mert annyira elhíztam, hogy már az egészségem forog kockán. Nem szeretnék huszonévesen szívinfarktusban meghalni. Amúgy nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Vagyis nem pár hónapra szól csak a programom.
2011. aug. 5. 15:47
 4/15 anonim válasza:
Mert zavar amit a tükörben látok...
2011. aug. 5. 15:50
 5/15 anonim ***** válasza:
Mert kövérnek tartom magam.
2011. aug. 5. 15:55
 6/15 anonim ***** válasza:
Már gyereknek is kövér voltam, annyi rossz dolog ért emiatt. Nem is az, hogy csúfoltak volna, csak csomó dologból ki kellett hogy maradjak a súlyom miatt (nem bírt el a faág, amire a többiek felmászhattak, nem bírt felemelni a tűzoltó bácsi és nem mehettem fel a létra tetejére, stb :-( ), és szeretnék végre én is vékony lenni!!! A mostani legjobb barátnőm is olyan vékony, és elegem van abból, hogy mindig én vagyok "a duci barátnő"....
2011. aug. 5. 16:09
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert szeretném, ha több önbizalmam lenne. Amióta leadtam 14 kilót, sokkal felszabadultabb vagyok. Eljárok ide-oda, és nem jár azon az agyam, hogy jaj lehet, hogy rajtam röhögnek, mert olyan hájas vagyok. Már csak 6 kilótól kell megszabadulnom. És az olyan sikerélményekért, amikor csökkennek a ruhaméretek. Bemész egy akkor nacival a próbafülkébe, amekkorát 2 hónapja vettél. És rájössz, hogy ez laffog rajtad! Isteni érzés! ;D
2011. aug. 5. 16:35
 8/15 A kérdező kommentje:

en azert fogyozom mert modellkedem. nem kell sokat fogynom, ot kilot kb, de eleg nehez vekonybol fogyni (persze nem ugy csinalom hogy nem eszem nem vagyok anorex.) es mondhatni hogy 'ket eletem' van amikor utazom es amikor a barataimmal vagyok. de nem csak par honapra szol ugye, es alapvetoen semmi najom nincs magammal. ezert neez nagyon, de a modellkedest nagyon szeretnem..

es nagyon nehez amikor nyaron a barataimmal vagyok, tengerpart csak fagyi vagy beulni egy gyonyoru etterembe..

2011. aug. 5. 17:12
 9/15 anonim ***** válasza:

Hát én magam miatt! Hogy igazán bőrőmben érezhessem magamat. Nekem is kb 5 kg-ot kell fogynom. Pedig most sem vagyok kövér se duci tulképpen teljesen normális súlyom van.

Am ha igazán akarod modellkedést, ne add fel! Mármint annyiszor igen el lehet csábulni,sokan nyugtatgatják magukat h ducibban egyszerűbb az élet meg minden. De én a diétámban vagyis mondjuk úgy életmódváltásban rengeteg pozitívumot vettem észre. A bőröm sima,a körmeim nem töredeznek arcbőröm is nagyon szép..és volt pár alkalom amikor "elgyengültem" és teleettem magam vmi finommal..amíg ettem jó volt de utána a hasamnak is kényelmetlen volt,nem volt jó érzés tehát sztem jó dolog a diéta.

2011. aug. 8. 14:53
 10/15 anonim ***** válasza:
Én azért fogyózom, mert 50 kg felesleget gyűjtöttem össze a 3 gyerek mellett...
2011. aug. 8. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!