Ez a módszer eredményes lesz? Bővebben lent.
Te találtad ki, hogy nem eszel 5 után? Akkor ezt nagyon gyorsan felejtsd el! Lefekvés előtt 2-3 órával ne egyél semmit. Gondolom nem 8-kor fekszel le aludni... Enni kell és kell. Napi 5x-6x-7x keveset, hogy pörögjön az anyagcseréd.
Ha szaunázol, azzal a méreganyagokat izzadod ki, ami szuper, de fogyni nem fogsz tőle.
A torna pedig teljesen jó. Most elkezdődött GYIK-en, hogy sza r a RR. Nem, nem sza r. Én is azzal fogytam le és nem lógott a bőröm. Nekem is 10 kg-tól kellett megszabadulnom.
Szóval vágj bele, és oszd be a tornákat.
Ez a sz4r az RR meg nem sz4r az RR már legalább 3 éve megy itt a fórumon, egyáltalán nem újkeletű a dolog.
De jó most ne vitatkozzunk Rubint lófejú Rékán, már én is kib4szottul unom. Viszont az 5 után evés pont akkora hülyeség, minthogy a napi 5-6 étkezés felpörgeti az anyagcseréd. Nem pörget az fel semmit, tanuljátok már meg! Ez nem azt jelenti, hogy nem kell 5-6x enni de nem ezért!
Anyagcserét csak akkor lehet gyorsítani, ha pozitív a kalória mérleged... ha tényleg lehetne így pörgetni az anyagcserét, nem kéne a leptin szinttel játszani bizonyos testzsírszázalék alatt.
Na amúgy innen látszódik, hogy csak azok istenítik RRt akik alig vágják a témát. Aki egy kicsit is sejt már valamit az azt, mondja sz4r...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!