Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha anyám hoz...

Mit csináljak, ha anyám hoz egy csomó csokit?

Figyelt kérdés

Anyám volt kirándulni Oroszo.-ban és ma hívott, hogy fog haza hozni egy csomó orosz csokit, de ő nem tudja, hogy én diétázok, rólam pedig azt kell tudni, hogy imádom a csokit, de már két hete semmit sem ettem. Attól félek, ha most itt lesz a szemem előtt a sok édesség, akkor nem bírok majd ellenállni.

Mit javasoltok?

15/l

2011. júl. 27. 23:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi vagy te drogos,hogy nem bírsz ellenállni?

Megköszönd szépen anyukádnak és elrakod a hűtőbe.

Egyébként meg gondolom nem fitnesz versenyre készülsz,bár van sok 15 éves versenyző,uh egy kicsit ehetsz,hogy ne sértsd meg a mamit.

2011. júl. 27. 23:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Az nem diéta, ha semmit nem eszel!

Ebből egyrészt csúnya legyengülés lesz (a szervezeted a fehérjét - izmokat - bontja ilyenkor) - másrészt nagyon csúnya elhízás, mikor majd abbahagyod!

És utána a második fogyókúra már nehezebb lesz!

15 évesen még ne fogyókúrázz!

Tornázz rendesen, ezzel nagyon sokat segíthetsz - és figyelj oda, mit eszel.

A csokikat pedig szépen tedd el a hűtőbe: elállnak egy évig. Oszd be akár egy évre: minden héten megehetsz belőle 1 szeletet, attól semmi bajod nem lesz. Kínálj meg néha mást is belőle.

2011. júl. 28. 00:19
 3/6 anonim válasza:
Amiért anyud hoz sok csokit nem aszt jelenti hogy mind meg kel enni. Mikor átmennek hozzád a barátnöid kináld meg öket ha nállad alusznak egyetek csokit és akkor nem fogsz hizni tölle ha nem eszed meg az egésszet gyedül és röktön !
2011. júl. 28. 00:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Anyu nekem is vett 1 hete csokit.Most van először az, hogy ellenálltam a kísértésnek, és nem ettem belőle.Egyébként én is iszonyatosan csokifüggő vagyok.Képzeld magad elé, hogy milyen jól néznél ki, ha elérnéd a kívánt testsúlyt.Nekem ilyenkor mindig elmegy a kedvem az édességevéstől.Amúgy meg nem kell teljesen kiiktatni a csokit az étrendedből.Néha lehet egy kicsit enni belőle, legalább nem fog kiéhezni a szervezeted a csokira.Ha beleszámolod a napi kalóriaszükségletedbe a csokit is, ugyanúgy fogsz fogyni.
2011. júl. 28. 10:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyebek közt ezért is fontos tájékoztatni a családot, a közeli ismerősöket és a barátokat, hogy az ember diétába kezdett.

De eső után köpönyeg, ha képtelen vagy beosztani, akkor kérd meg anyud, hogy dugja el és hetente-kéthetetne csak egy-egy darabot adjon oda.

És NE koplalással "diétázz", az nem diéta, hanem tudatos(és fogyókúrás szempontból hosszútávon haszontalan) önpusztítás.

2011. júl. 28. 10:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én magamból indulok ki, hátha Nálad is beválik. Amikor már 2-3 hete nem ettem semmi csokit (csokifüggő vok), akkor mikor elém rakták, nem tudtam enni belőle. Éreztem, hogy ha lenyelem, bűntudatom lesz utána. De egyébként az, hogy néha megeszel egy kockát, még jót is tesz, ennyire azért nem kell lemondani róla. Csak ne edd meg egy helyben a fél táblát.
2011. júl. 28. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!