A cicám befalt egy csomó csokit, most mi lesz?
Figyelt kérdés
Nem én adtam neki,csak kint maradt az asztalon és felbontotta.:'( ÉS elég sokat megevett belőle. Egy kisebb tábla Milka volt és sokat megevett belőle.Az előbb hányt kétszer is. Most már szerintetek nem lesz baja? Kérlek segítsetek, nagyon féltem. Egyébként a csokipapírból és megevett egy keveset, mert a hányásában volt egy darab papír.Attól lehet baja? Jajj segítsetek, nagyon félek hogy valami baja lesz :'(2011. jún. 21. 20:38
1/11 Roger Smith válasza:
Nem lesz semmi baja, enyém is benyomott egyszer egy fél tábla mogyorós csokit! Kicsit be is pörgött tőle!
Annyi hogy ne adj neki enni ma már többet!
2/11 A kérdező kommentje:
Jajj köszönöm a gyors választ! Remélem tényleg nem lesz baj. Az előbb tényleg pörgött,járkált jobbra-balra, meg ivott egy csomót, de mostmár nyugisan fekszik az ölemben. Nem vonul el,szóval nincs rosszul szerintem. :)
2011. jún. 21. 20:45
3/11 anonim válasza:
Pl a kutyak meghalnak tole.. talan ez macskatol is fugg. varj meg, es ha emelyegni fog, vagy betegesen lusta, menj el dokihoz.:) DE talan nem lesz semmi baja.:P
4/11 anonim válasza:
Csak a kutyákra veszélyes, ők nem tudják lebontani, macskáknak nem lesz bajuk tőle. Hogy tudja, mi a tuti, kis ravasz :D
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is! Remélem már tényleg nem lesz baja. Ugye milyen kis ravasz ?
2011. jún. 21. 20:57
6/11 Roger Smith válasza:
Kutyákra nem veszélyes! Még anno a spánielünk közel fél kiló szaloncukrot lopott el a karácsonyfa alól, csak a szeme guvadt ki majdnem mikor kijött rajta másnap reggel!
Egyébként meg a macska nem tudja lebontani! De egy adag még nem okoz problémát!
7/11 anonim válasza:
A kakaóbab bizonyos vegyülete mérgező a kutyákra, ha az adott szaloncukor kevés vagy (bocs) rosszabb minőségű csokit tartalmazott, akkor krvanagy szerencsétek volt! Azért figyeld a cicát, ha hányni kezd, akkor van baj.
8/11 A kérdező kommentje:
De már hányt,fent említettem. Én azt hittem akkor megnyugodhatok ha már kihányta akkor kiürült a szervezetéből.
2011. jún. 21. 21:24
9/11 A kérdező kommentje:
Vagy rosszul gondolom?
2011. jún. 21. 21:24
10/11 anonim válasza:
Túl van a "nehezén", ne aggódj. Egyszer így sikerült, nem lesz baja.
Kutyának tiltott a csoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!