Egy szelet szalámis kenyér+ egy fél szelet szalámis kenyér, reggelire megfelelő?
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 22:08
1/2 anonim válasza:
Megsúgom hogy ez magyarul MÁSFÉL szelet, és nem megfelelő. Reggel kell a szénhidrát, de nem gyors felszívódású, mint a fehérkenyér (meg rajta a zsíros vaj és szalámi). Ha szendvicset szeretnél, akkor teljes kiőrlésű kenyérbe tegyél csirkemellsonkát meg sovány sajtot és egyél mellé zöldségeket.
Vagy ehetsz még tojást vagy zabpelyhet (nem a müzli szerű cukros zabpelyheket, hanem a normális zabpehely zabpelyhet). Ha meg tejet szeretnél, akkor vagy laktózmentes legyen, vagy MÁSFELES (:D) = 1,5% zsírtartalmú.
2/2 anonim válasza:
Teljes kiőrlésű kenyér mellett szalámival hasonló mennyiségben elfogyasztva jó lesz az, én is azt ettem, totálra nem befolyásolta a súlyomat. Én Pick szalámit ettem hozzá, a nem ízesített, téliszalámi fajtából. Finom is volt, jól is laktam, bár én még ittam hozzá 2,8%-os tejet is 1 pohárral. Nem a legfogyókúrásabb, lehet vitatkoznának is velem egészség szempontjából mennyire rossz, de minden a mértékletességen, és a testmozgáson függ - vagyis ha szeretnéd lejjebb adni a kilóid számát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!