1/13 anonim válasza:
Mit ne mondjak elég aránytalan vagy. A hasad oké de mi ez? :D
2/13 anonim válasza:
Gyönyörű vagy, nekem így is tetszel, szerintem ne fogyj egy kg-t se!!!
Persze ha neked így nem megfelelő, akkor hajrá, eddzél és formáld az alakod.
29/F
3/13 anonim válasza:
Csinálj csípőgyakorlatokat. Egyébként nem kell fogynod. Csak ne egyél túl hízlaló kajákat.
4/13 anonim válasza:
nem kéne sokat fogyni! nekem nagyon tetszetős testalkatod van csak a mozgás hiány picit látszik.
:)
5/13 anonim válasza:
próbáld ki a zsirobikot
6/13 anonim válasza:
nekem első látásra nem rossz. aztán meg te döntöd el, hogy neked így jó vagy fogpiszkáló akarsz lenni
7/13 anonim válasza:
Van még mit leadni a csípő tájékáról.
8/13 anonim válasza:
De amúgy annyira nincs sok zsír a csípőjén sem... vagy csak a dereka atomvékony és ezért tűnik ennyire aránytalannak, vagy csak simán nagyon széles a csípője...vagy nem tudom, mert a hasa meg szép lapos.
9/13 anonim válasza:
Szerintem szep, noies az alakod. Persze ha nem vagy magaddal megelegedve csipore egy kicsit formalhatsz.
10/13 anonim válasza:
pppppffffffffffff. nem kell fogynod semmit. nagyon jol nezel ki. van uszogumid, az teny, de nem baj, ennyi kell. a derekad nagyon vekony, nöese alakod van. megkerdezhetem, hogy hany kilo vagy es milyen magas? esetleg a mereteidet is tudod? derek csipö, mell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!