Szerintetek jól látszik a változás?
Sportolni kezdtem, és folytatom is, remélhetőleg előbb utóbb jól fogok kinézni? Látszik hogy mozgok? Az első kép (balfent) az kb 3 hónapja készült a másik mostani állapot.
Nincs rajtad bugyi az alsó képeken? :D Nem látszódik se a bugyi széle, de az, hogy összehúzná egy kicsit is, a bőröd.
No de... így se sokkal jobb, de igen fogjuk, rá, hogy kisebb a hasad.
köszi köszi :)
csak amikor elkezdtem paintezni még lelkesebb voltam azért is húztam olyan közel a vonalakat, hogy szép legyen, nem gondoltam hogy jobb ha rondábban rajzolom körbe.
hát leginkább csak mozgok (bicikli, ellipszis, Réka-féle tornák), meg azért odafigyelek, mit eszek. igyekszem olyan 1600kalória környékén maradni.
Kg-ba nincs sok változás. :-S
ez mekkora baromság!!
mi az hogy 3 hónap után jobban kéne látszódnia?????
ez nem csak ezektől függ hanem embertől is,milyen anyagcseréje van stb..van aki könnyebben leadja a fölösleget pl 2 -3 hónap alatt,van akinek évek alatt is nehezen megy le,pedig tesz érte.Mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!