Kockás hasat hogyan?
Szeretnék főleg olyanokat kérdezi hogy hogyan csináltak kockás hasat akiknek előtte nem volt.
Kíváncsi vagyok a részletes étrend, mozgás, időtartam, árakra, és egyéb tapasztalatokra, nem pedig a papírformára (bár lehet másnak aki olvassa az is hasznos lenne).
Hogy érted, hogy akinek előtte nem volt? Senkinek nem volt előtte.
Nem egy nagy tudomány a kockás has, csak rengeteg kitartást igényel. Más nem kell hozzá. A lényege a sok felülés, illetve lábemelés, csak felesleges zsírréteg nem lehet a hasadon. Mert különben is lehet kockás hasad, csak a zsír eltakarja. Kérdés, hogy hány kiló vagy...
mindenkinek kockás a hasa neked is, de a felette levő zsírréteg eltakarja, diéta és sport...
felülések csak arra jó, hogy nagyobb legyen a has izmod, de csak akkor lesz látszata a felülésnek amint nincs felette zsír, addig semmi, ugyanis NINCS HELYI ZSÍRÉGETÉS
Én láttam egy műsort asszem a Spektrumon. Ott háromféleképp akart három férfi kockás hasat elérni:
1. csak étrend változtatással
2. korábbi étrenddel és mozgással
3. (erre már nem emlékszem)
Ami meglepő volt, hogy a csak étrend változást választónak lett leginkább kockás a hasa. Tehát igazuk van az előttem íróknak, hogy alapból mindenkinek kockás a hasa, csak nem látszik a felette lévő zsírrétegtől. Érdemes azonban a helyes étrendet, tornával, futással vagy biciklizéssel is kiegészíteni. Én mondjuk az itthoni dvd-re tornázást és az úszást választottam. ;) Sok sikert!
nem kell minden kaját megnézned h miböl áll
hülyeség h étrend változás kell
egyszerűen csak mozogd le a bevitt dolgokat
jah és a kajolás lehet pótcselekvés is tehát ha otthon vagy nem csinálsz semmit és úgy kb negyed óránként eszel vmit az pót cselekvés tehát unatkozól és télleg jó enni de csak mértékkel ésszel és nem kell diétázni (csak ha sok a fölösleged, mert ettől is függ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!