Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kockás hasat hogyan?

Kockás hasat hogyan?

Figyelt kérdés

Szeretnék főleg olyanokat kérdezi hogy hogyan csináltak kockás hasat akiknek előtte nem volt.

Kíváncsi vagyok a részletes étrend, mozgás, időtartam, árakra, és egyéb tapasztalatokra, nem pedig a papírformára (bár lehet másnak aki olvassa az is hasznos lenne).

2009. ápr. 5. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
11%
Nemtom én kockás hassal születtem :D
2009. ápr. 5. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted, hogy akinek előtte nem volt? Senkinek nem volt előtte.

Nem egy nagy tudomány a kockás has, csak rengeteg kitartást igényel. Más nem kell hozzá. A lényege a sok felülés, illetve lábemelés, csak felesleges zsírréteg nem lehet a hasadon. Mert különben is lehet kockás hasad, csak a zsír eltakarja. Kérdés, hogy hány kiló vagy...

2009. ápr. 6. 04:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

mindenkinek kockás a hasa neked is, de a felette levő zsírréteg eltakarja, diéta és sport...

felülések csak arra jó, hogy nagyobb legyen a has izmod, de csak akkor lesz látszata a felülésnek amint nincs felette zsír, addig semmi, ugyanis NINCS HELYI ZSÍRÉGETÉS

2009. ápr. 6. 15:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én láttam egy műsort asszem a Spektrumon. Ott háromféleképp akart három férfi kockás hasat elérni:

1. csak étrend változtatással

2. korábbi étrenddel és mozgással

3. (erre már nem emlékszem)

Ami meglepő volt, hogy a csak étrend változást választónak lett leginkább kockás a hasa. Tehát igazuk van az előttem íróknak, hogy alapból mindenkinek kockás a hasa, csak nem látszik a felette lévő zsírrétegtől. Érdemes azonban a helyes étrendet, tornával, futással vagy biciklizéssel is kiegészíteni. Én mondjuk az itthoni dvd-re tornázást és az úszást választottam. ;) Sok sikert!

2009. ápr. 7. 12:36
 5/6 anonim válasza:

nem kell minden kaját megnézned h miböl áll

hülyeség h étrend változás kell

egyszerűen csak mozogd le a bevitt dolgokat

jah és a kajolás lehet pótcselekvés is tehát ha otthon vagy nem csinálsz semmit és úgy kb negyed óránként eszel vmit az pót cselekvés tehát unatkozól és télleg jó enni de csak mértékkel ésszel és nem kell diétázni (csak ha sok a fölösleged, mert ettől is függ)

2011. jún. 4. 19:22
 6/6 anonim válasza:
Nekem is kockás a hasam, és még csak nem is diétázok! Ugyan már...Fuss sokat, mozogd le a zsírréteget, és felülés/lábemelés. ennyi
2011. júl. 26. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!