Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Régen lapos hasam volt, most...

Régen lapos hasam volt, most kockás. Ha újra olyan hasat akarok, mint régen, azaz, hogy ne legyen kockás, elég az, ha abbahagyom a hasizmozást?

Figyelt kérdés
Szóval tudom, hogyha azt akarom , tűnjön el az izom, akkor nem kell edzenem rá. De így nem lesz ott háj? Vagy szimplán cska eltűnnek idővel a kockák?
2009. dec. 22. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A hasizmoknak ilyen az alakja... nem tűnik el, ha eltűnne soha többé nem tudnál felkelni :) Ha befedi a zsír, akkor nem látszódnak az izmok. De azért, mert abbahagyod a hasazást nem fognak eltűnni.

Sokan azt hiszik, hogy ha hasaznak attól látszódni fognak az izmok. Ha van rajtuk zsír nem látszódnak, ha nincs, akkor igen.

2009. dec. 22. 11:23
 2/8 maundrel ***** válasza:
100%

Szia. Előre is bocsánat hogy nem a kérdésedre válaszolok, de hogy érted el hogy kockás hasad legyen? Miket csináltál és meddig??

De amúgy sztem hogyha teljesen abbahagyod a "hasizmozást", akkor az izom fölé háj kerül. ( de nem mondom biztosra)

2009. dec. 22. 11:24
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Az előzőnek mondom, hogy a hasazásnak semmi köze ahhoz, hogy van-e zsír a hasizom felett... Nevetséges ez a tévhit. Látom minden nap a kövérebbnél kövérebb embereket a konditeremben, hogy hasaznak a nagy hordójukkal... Csak a kaján múlik, hogy valakin mennyi zsír van. Számít a mozgás is, de ha valaki nagyon zsírosan és cukrosan étkezik, akkor tök mindegy.
2009. dec. 22. 11:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
miért baj az neked ha kockás a hasad?:D
2009. dec. 22. 11:59
 5/8 anonim válasza:
100%
őrülj neki, hogy kockás hasad van!
2009. dec. 22. 12:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Szép lapos hasam volt... totál lapos. De megtetszett a kockás. 4-5 hónap itenzív hasizmozás után szép izmos lett. És ez a bajom, hogy mégsem tetszik magamon. A lapos hasam már nem lapos, mert az izom miatt ugye nagyobb lett. Az izmok látszanak és 2 cm-rel nagyobb a körméretem msot emiatt. És rájöttem, mégsem tetszik ez magamon. Újra a régi hasam akarom, laposan, de kockák nélkül.
2009. dec. 22. 12:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha az izmot nem használják, akkor sorvad. S így lehet még laposabb.
2009. dec. 22. 12:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha egészségesen étkezel akkor nem kerül rád háj. És ha abbahagyod a hasizmozást a kockák "elsorvadnak".
2009. dec. 22. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!