Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen erőtlen?...

Miért vagyok ilyen erőtlen? Más is volt már így?

Figyelt kérdés

Próbálok fogyózni, nem éhezem és egész nap tök jól csinálok mindent, aztán estére elfogy a kitartás és csupa tiltott dolgot eszem. Hogyan lehetne ezt elkerülni?

Amíg dohányoztam csontváz voltam. Letettem a cigit elsőre, pedig már 10 éve cigiztem, tehát van akaratom. Azóta 15 kiló jött fel rám... Most meg képtelen vagyok kitartani este az elhatározásom mellett...

2009. ápr. 4. 20:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos egy teljes életmódváltás. A hűtőből és konyhaszekrényből minden olyat ki kell pakolni, ami cukros és magas szénhidráttartalmú. Kenyérfélék közül csak a teljeskiörlésűt fogyaszd (az is inkább csak délelőtt), minél több zöldséget és gyümölcsöt tarts otthon. Gyümölcsöket is inkább csak 3-ig egyél. Legyen otthon csirkemell, pulyka vagy hal a fagyasztóban és mellette mirelit zöldségek is.

Ha teheted, szerezz be néhány otthoni torna-dvd-t (Béres Alexandrát ajánlom), járj el kocogni, úszni vagy biciklizni. Minden nap legyen 50-60 percnyi időd a mozgásra.

Hidd el, ha kitartó vagy és elkezded látni az eredményt, akkor már nem fogsz tudni megállni! Sok sikert!

2009. ápr. 4. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!