Hogy tudnék lefogyni 1 hónap alatt?
leszeretnék fogyni egy hónap alatt!
tudnátok nekem mondani pár ötletet?pl: edzés terv, ételek..
az adataim: 85 kg 165 cm
ja és inkább az idő nem is annyira számít!
azt szeretném hogyha a fenekemből,hasamból és comboból fogynék!
minimum szeretnék leadni 10 kg
maximum szeretnék leadni: 25 kg
kérlek segitsetek !
és nem is olyan fontos csak a derekam meg a fenekem idegesít! lehetőleg értelmes válaszokat kérek!
vagyis azt szereretném hogyha formásabb lenne! :D
nem olyan aminek nincs is formája!!
ez elég nagy súly,jelenleg én két kilóval vagyok több ugyan ennyi centihez.
ne sürgesd az időt a fogyáshoz mert visszaszeded,nekem is volt egy időszakom amikor koplaltam és le is ment húsz kg.de aztán 3 hónap alatt az egész visszajött(nem tudtam menstruálni és gyógyszert kellett szednem,na azóta meg abszolút nem mennek lejjebb a kilók,8 kilót fogytam és ennyi,pedig igyekszem figyelni,hogy mit eszem,és mozgok is).
úszás,futás,zumba,biciglizés,torna ezek nagyon jól fogyasztanak,formásítanak,hetente minimum 3-szor.
teljes kiőrlésű kenyér,sovány húsok,sok zöldség,sok gyümölcs.
főétkezés előtt egy nagy pohár víz vagy ha rád törne a farkaséhség akkor az segít.
itt szuper receptek is vannak.
Szia!
Én 86 kiló voltam januárban! Most 73 vagyok! 178 magas!
6 kilót attkinssel fogytam (másfél hét alatt) majd tartottam 3 hónap szünetet, hogy meg bírom e tartani,és igen!
Akkor utána T.Diétával az intenzív programmal 9 nap alatt fogytam 6 kilót! Nem bírtam ki a két hetet!Ha még egyszer belekezdek akkor csak 1 hétig csinálom és szünet!
Ezt 3 hete hagytam abba, azóta (figyelek a kajára) még fogytam 1 kilót!Szóval gyorsan fogytam és nem jön vissza!
Azért hagytam abba a fogyózást, mert most vagyok annyi mint amennyivel terhes lettem a lányommal, és most próbálkoztunk újra (remélem sikeresen) :)
Ha nem sikerült a baba folytatom tovább!
62 az álomcél, T.Diétával még az 2* 1-1 hét lenne!Közötte két hét szünetet javasolt tartani!
amióta nem iszom a T.diétát, azóta futok leglább 3-4* egy héten, de csak 1-1,5 kilómétert!
Sok sikert és kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!