Hány kalóriát éget el a görkorcsolyázás kb?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 02:31
1/5 anonim válasza:
elég intenzíven kell gőrkoriznod ahoz hogy érjen valamit..szoval ne álj meg 2-3 percekre mer akkor nem sokat ér:P ha megakarsz álni akkor legyen a tempód lassabb..bocsi nem ez volt a kérdés tudom de azért leírtam. Hát szerintem ha fél óráig csinálod akkor 150-200 kalóri lehet.
2/5 anonim válasza:
Görkori elég sok kalóriát éget, én sokat görkorizok, és rengeteg energia kell 1-2 óra korizáshoz. Pláne ha van benne emelkedö is. Mi ma megyünk egy 25 km-es túrára, tuti elfáradunk, de viszünk cipöt is. Egyébként fogyózom, és sokat korizok, intenzív sport. A futás még intenzívebb.
3/5 A kérdező kommentje:
azt írják fitness oldalakon, hogy a görkorizás ugyanolyan zsírégetésnek számít, mint a futás, csak nem bántja az izületeket. tegnap mentem kb. 5.5 km-ert 45 perc alatt megállás nélkül (piros lámpánál álltam csak meg), ezért kérdeztem. hol túráztok?
2009. ápr. 4. 11:46
4/5 anonim válasza:
èn németországban élek, és itt nagyon sok biciglis út van, ami betonos és nagyon jó rajta korizni. 30 kilómétert koriztunk szombaton, és rettentöen elfáradtunk, igaz közben volt egy másfél óra szünet. Vegyél biciglis térképet a környéketekröl és nézd meg lehet-e rajta korizni, és ha igen akkor hajrá. Magyrországon nehezbb, még biciglis utak se nagyon vannak.
5/5 anonim válasza:
Szia! Attól függ, hogy hogyan görkorcsolyázol, milyen intenzitással, milyen távon, milyen terepen, mennyi időtartamot, milyen az anyagcseréd, milyen a testalkatod, mennyit ettél előtte, mit ettél előtte, mennyit ittál előtte, mit ittál előtte. Ezektől mind függ. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!