Linkelnétek olyan oldalt, ahol diétás receptek találhatóak?
Vagy esetleg ha valaki tudna receptet írni..
Fogyókúrázom,de nemcsak nyers zöldséget,gyümölcsöt és hasonlókat szeretnék enni,hanem főzni is diétás ételeket.Ehhez kellene segítség.
Előre is köszönöm!
Egyikőtök se olvasta Norbi könyvét csak nyomjátok h egyen krumplit meg rizst.
aczél te épp egy másik kérdésnél ecsetelted h mennyire nem jo a rizs....ugyhogy nem vagy elég hiteles.
Norbi azt csak parasztvakítás tud csinálni... de jó tudod mit, példálózzak magammal, hogy igenis minden étel lehet diétás:
Én amikor elkezdtem a második szálkásításomat akkor rajtam rajtam volt a csokiláz. Minden reggel benyomtam egy szelet csokit, és így is levittem a testzsírszázalékom 7%-ra. Ugyan ez van a rizzsel, krumplival, kenyérrel, zabpehellyel sőt a hússal, tojással is de akár a disznózsírral vagy a kolbásszal is. Minden kajával lehet diétázni méghozzá jól, az más kérdés, hogy pl csokival nem lehet jól lakni, de almával se pedig állítólag az nagyon "diétás"! Erről ennyit, mondtam mielőtt f4szságokat írsz nézz utána a dolgoknak.
De nem tudok kalóriát számolni és éhezni se akarok,hogy 10 dekákat egyek vmiböl,mert annyi a megengedett.
ami 1es kódú étel abbol bármennyit ehetek(pl. tojást is és az laktat)
És nem kis hülye p.csa vagyok,szülés után ezzel a módszerrel tértem vissza a kezdő súlyomhoz ami -20kg!
Ja és, hogy tisztázzuk ezt az almás dolgot. Vegyünk két 15 éves kislányt, mind a kettő diétázik, és pont olyan a szemlélete mint a tiéd tehát szar.
Nézzük a., kislányt:
Úúú de éhes vagyok eszek a csokit aztán nem nasizok többet.
-csoki megevése- (30g csoki 150kcal)
basszus még éhes vagyok, de már ettem csokit, inkább kíbírom már elrontottam az egészet úgy is.
Nézzük b., kislányt:
Úúú de éhes vagyok eszek egy kis almát az úgy is diétás.
-2 alma megevése-
Még éhes vagyok, de ez úgy is alma!
-2 alma ismételt megevése-
Na még egy és jó leszek!
-1 alma megevése-
Ez az jól laktam!
5 almát dúrt be a második kislány... 100g almában alig 30kcal van. De egy alma legalább 300g! Nézzük csak akkor (5*3)*30=450kcalt vitt be a második kislány!
Közbe nézem írtál: mi az, hogy nem tudsz kcalt számolni? Ne legyél veréb! Matek az egész, amúgy is ott a kcal.hu!
Istenkirály vagy, de mint sokszor mondogatom nem fogyni nehéz hanem zsírból fogyni. Amúgy csak tudd ne hidd, hogy annyira nagy ász vagy azzal a 20kg-oddal és ne hidd, hogy te fogytál és te ezért mindent tudsz. Én sem tudok mindent, hogy is tudnék hiszen csak 4 éve foglalkozok a témával... majd ha eljutok oda mint amígó, hogy 20 éve személyi edző akkor merem majd azt mondani, igen nagyjából értem.
Ha hülyeség lenne,nem müködne.nem ugy értem h nem tudok kaloriát számolni h hülye vagyok matekbol,hanem a módszer nekem nem megy.nem tudom megállni h amit szeretek abbol ne annyit egyek amennyi jólseik.
Igy ezért bukott ez meg nálam.
délelött eszek én is csokit,de pl. nem ugy fexem le aludni hogy megeszek egy pizzát.
Nem koplalok,nem vonok meg magamtol semmit,és nem gyorsan fogytam,hanem lasssan és fokozatosan,igy ezért hiszek benne.
81%, mennyél már el, nagyon hisztis vagy.
mi az hogy nem vagyok hiteles? ISO-t lehetne létrehozni rólam vazzeg!
tanulj már meg szöveget értelmezni! biztos hogy nem mondtam / írtam sehol sem, hogy bármiféle gabona (rizs) vagy más természetes CH forrás nem jó, egészségtelen vagy hasonló!
de ha fel tudnád idézni, mégis milyen értelemben, hogy írtam, azt megköszönném. akkor meg tudnám (nyilván) világosítani a félreértést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!