Létezik a jojó-effektus egyáltalán?
Nyár elején 67 kg voltam, majd kb. 5hét alatt lefogytam 10 kilót percnyi éhezés nélkül. A fogyókúra alatt nem lettem rosszul egyszer sem, semmi bajom nem volt (az izomlázat leszámítva persze). Napi 800 kcalt ettem, ez magvakból, csirkemellből, zöldségekbòl, gyümölcsökből állt, emellett napi 1 órát tornáztam Rubin Rékára és kb 1 órát bicikliztem (a napi biciklizés ma is megvan).
170 cm vagyok, 57 kiló, mostmár normálisan eszem, kevés kenyér, semmi tészta, de azért megeszek napi 1kocka csokit :P
Ha létezne a jojó-effektus, visszahíztam volna, nem? :)
bingó...
paradicsom 23 kcal (10 dkg, nem hiszem, hogy ennél több volt)
mozarella 215 kcal (talán megvolt a 10 dkg)
---
"kis" joghurt almával, én egy egész joghurttal számolok
legyen 90 kcal
alma 32 kcal, legyen 20 deka, és akkor 64 kcal
---
húsleves 118 kcal egy adag
rakott karfiol kb. 438 kcal egy adag
(rakott karfiolt nem találtam, csak kelkáposztát, de kb. ugyanannyival lehet számolni, mert a nyers kelkáposzta 35 kcal 10 dkg, a nyers karfiol meg 30 kcal, szóval még kevesebb is)
---
ez eddig 948 kcal
a müzli meg az 1 kocka csoki nincs 1050 kcal
Ez masszív koplalás, mert a súlytartáshoz normális esetben (koplalás nélkül) 2000 kcal kell - ezt legalább jól tudod.
De hasznos lenne, ha számolni is tudnál:
Ezzel tényleg nem hízol vissza, de gondolkozz el azon, amit a magadnak való hazudásról írtál.
„normálisan étkezem, ami 2000 kcal-át jelent naponta”
„3paradicsom mozzarellával reggelire, aztán 1kis joghurt almával majd 1tàlnyi húsleves ès rakott karfiol, vacsira meg müzli”
Egyrészt nem hiszem, hogy együltő helyedben megeszel 1 tálnyi húslevest. Inkább egy tányérnyi. És ahogy írják, ez nem 2000 kcal, de még 1200 se nagyon. Egyél rendesen inkább, és ne a soványság és fogyás jegyében koplalj.
5 hét alatt kicsit soknak találom a 10 kg-t, de ettől függetlenül gratulálok és kívánom, hogy megtudd tartani.
Azt viszont nem értem, miért kell szegény lányt így letámadni? Egyetértek, hogy nem a legegészségesebb módszer volt valószínűleg a fogyókúrája, de hát könyörgöm ez az ő dolga. Felesleges mindenkinek kárörvendve azon csámcsognia, hogy kb mikor hízza vissza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!