176cm 55kgra h lefogyok, utána milyen sportot csináljak, amitől feszes lesz a testem?
Az utolsó képen szereplő lány egészségesnek néz ki. Ha rá szeretnél hasonlítani, akkor verd ki a fejedből az 55 kilós célt, mert a magasságodhoz az abnormálisan kevés. Én 173 cm magas vagyok és 60 kiló. Ez normális testtömeg indexet jelent. Szénhidrátot csak minimális mennyiségben fogyasztok 3 előtt, rengeteg zöldséget, gyümölcsöt eszem, néha belefér az édesség is. A sok folyadék is fontos: napi legalább 2 liter. Ha nincs rajtad sok felesleg (mert azt nem írtad, hogy most hány kiló vagy), akkor ne fogyókúrázz, hanem hosszú távon változtasd meg az étrended.
Én napi 30 perc futással, súlyzózással, fitballal, ugrókötelezéssel tartom magam formában. Ez napi 1-1.5 óra mozgást jelent. De légyszi', ne akarj élő csontváznak kinézni, csak tökreteszed magad. Ha 55 kilóra fogysz, egy idő után már ahhoz sem lesz erőd, hogy a súlyzódat megemeld. Sok sikert!
én meg így szeretnék kinnézni...... -.-
De babám az oké hogy te hogy szeretnél kinézni. A lényeg most hogy nézel ki????? KG?????
Ne más képeid linkeld. Így hogy szeretnél segítséget ha azt sem tudjuk te hogyan nézel ki?
Lehet hogy 155 cm és 90 kg vagy. ÉS szeretnél 176 cm és 55 kg lenni.
Tiszta vicc vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!