Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet fogyni 5 kg gyorsan?

Hogyan lehet fogyni 5 kg gyorsan?

Figyelt kérdés
Csak 5 kg szeretnék fogyni, viszonylag rövid idő alatt. hogyan csináljam??
2009. ápr. 2. 18:19
1 2
 11/14 anonim válasza:
pap kitti mennyi idő alatt?
2013. márc. 17. 00:27
 12/14 anonim válasza:
68%
10. válaszoló: nem értem h ezzel hogyan lehet fogyni...én 300 felülést csináltam 3 napon keresztül és nem fogytam tőle egy dekát se...
2014. jún. 27. 09:51
 13/14 anonim válasza:
100%
Nem a felülés ott a lényeg,hanem a mozgás...1-2óra mozgás naponta,és máris fogyni lehet.Főleg ha normálisan étkezik mellette az ember.Gyümölcs,zöldség,nasi helyett gyümi és zöldség..vagy olyan recepteket is lehet készíteni amiben nincs fehér liszt,cukor stb...A gyors fogyás pedig butaság,és nem ér semmit mivel utána visszajön a duplája.A fokozatosság és a mozgás a lényeg.
2015. febr. 10. 22:57
 14/14 anonim válasza:
Hát nem ez a legjobb módszer de ha 2 napig nem eszel semmit maximum 1 almát akkor 5-6 kg biztosan lemegy
2015. aug. 26. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!