Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kell méregteleníteni?

Hogyan kell méregteleníteni?

Figyelt kérdés
Holnap víznapot szeretnék tartani, úgy, hogy csak vizet iszom, illetve vettem zöldteát, és azt. Ez is egy fajta méregtelenítés? Mert fogyni szeretnék, mert már nagyon utálom magam, és nyárra leadni 10-12 kilót. És ezzel tudom tisztítani a szervezetem?
2009. ápr. 2. 17:00
 1/2 anonim ***** válasza:
52%
A fogyásodhoz semmilyen formában nem fog hozzájárunlni ez a "víznap". A méregtelenítő, tisztító szerepével kapcsolatban sem vagyok meggyőződve. Az biztos, hogy a rendes táplálkozáshoz szokott szervezeted az egész napos koplalástól majd "power saving" üzemmódba kapcsol, és a legközelebbi táplálék nagy részét szépen elraktározza zsírba, mert azt hiszi, jönnek a nehéz idők. Tehát többet ártasz vele, mint használsz. Ha tényleg és tartósan le szeretnél fogyni 10-12 kilót, azt csak életmódváltással tudod elérni.
2009. ápr. 2. 17:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Vannak méregtelenitő kúrák is, de soha nem egy napig tartanak és olyankor is kell enni valamit. Én egzser csináltam régen orvosi utasitásra és felügyelettel egy egy hétig tartó méregetelenitő kúrát. Nem volt könnyű, de szépen kitisztult a bőröm, amit korábban nem tudtam a különféle kencékkel elérni.

Fogyni nem fogytam tőle, mert természetesen visszajöttek a leadott kilók, de nem is az volt a cél.

ELőtte és utánna egy-egy hétig kellett egy rávezető, hozzászoktató kúrát is csinálni.

Ha érdekel, akkor a neten nagyon sokféle méregtelenitő kúráról olvashatsz. De 3 napnál tovább tartónál mindenképpen kérd ki orvos véleményét. Ha meg fogyni akarsz, akkor diétázz és sportolj.

Sok sikert!

2009. ápr. 2. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!