Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tegnap lagziban voltam....

Tegnap lagziban voltam. Édességmérgezést kaptam XD Ettől hízhatok?

Figyelt kérdés

Eddig sikeres volt a diétám,csak ritkán "csábultam el" de tegnap amit láttam,mindent felfaltam a lagziba. Brutál volt, olyan mintha feneketlen lett volna a gyomrom (3koktél,libasült,minimum 10szelet ilyen olyan süti-torta,2 nagy szelet sajtos sonkás rántotthús rizzsel,3 nagy pogácsa,mákos és diós péksüti,vanilliás csiga stb stb kegyetlen XD, A ma reggetlt is megfejeltem a maradék kóstolóval)

Azóta folyamatosan megy a hasam és bitang rosszul vagyok,ennek ellenre ugyanúgy hízok az elfogyasztott ételektől,vagy nem tudtak annyira felszívódni? Mert azt halottam hogy ha valainek megy a hasa az elfogyasztott ételtől azt nem tudja felhasználni a szervezet.

Ha nem így van akkor meg biztos hízok vagy 2kg-ot:) De holnaptól visszaállok az eredeti étrendemhez, az édességekre biztosan rá sem tudok nézni egy jó darabig mert hipp hopp jön vukk XD

2011. júl. 17. 14:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem mondtam egy szóval sem hogy meg kellene dícsérni. -.-

Ha tudnád értelmezni a kérdésem,csak arra voltam kíváncsi hogy mindent kif*stam, és akkor most ugyanúgy felszívódott e a kaja vagy sem? Nem kell felkapni a vizet...

Jó egy naptól nem lehet hízni.De azt mondják hogy 7000kcal +1kg, én meg tuti jóval többet ettem mint 7000kcal.

2011. júl. 20. 17:25
 12/19 anonim ***** válasza:

Aczél! Egyszer velem is meg esett ez csak annyi különbséggel ,hogy nem lagziba ettem be.

Be vitt a mentő és ott a sürgősségin mondta egy orvos azt,hogy diéta mellet egy ilyen túl evés bizony,okozott már halált. Jaa és mentős is mondta,hogy volt aki bele halt.

Úgyhogy jó lenne ha nem poénkódnád el!!!! Ez nem vicc!!

2011. júl. 20. 17:50
 13/19 A kérdező kommentje:

Ennyit mindenki megevett mint amit én,most akkor mindenkinek kórházban kellene lennie? Vagy ez csak a diéta miatt lenne?

Amúgy a kérdésre még mindíg nem kaptam választ...

2011. júl. 20. 18:13
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia:)!

Egy etkezestol nemhizhatsz meg, max nagylesz a pocid 2 napig:P.

Ha folyamatosan ennyit ennel, akkor igen, felszedhetsz par kilot.

De amint mondtad, visszaalltal a fogyis etrendre, es ez jo. Ne engedj a csabnak.

En mindig azzal biztatom magam, hogy az ilyen olyan sutik meg ezek a hizlalo cuccok csak csunyava tesznek, es neked az a celod, hogy szep legyel nem? Akkor tiszta esszel tudod, hogy mit kell tenned.

2011. júl. 20. 19:20
 15/19 anonim ***** válasza:

7000kcal 1 kiló teljesen értelmetlen megfogalmazás, mindenféle pontosságot nélkülöz! érdekességképp eszembe jut, hogy a termodinamika jegyzetemben van egy ilyen kis egyenértékelés, hogy 1 db zsemkle valami pár °C-szal tudná megemelni egy ember testhőjét, ugyanakkor jó magasra lehetne felemelni vele ugyan azt az embert. mindegy, az hülyeség hogy 7000kcal 1 kiló testtömegnövekesés mondjuk zsírban.

egyéb: ejszeee.. ez a szívmegállósdi Aczéllal is elérhető, hiszen a legnagyobb rutinnal tudnék szívgödörre ilyen hatású ütést mérni. de mégis, mi az hogy nem poénkodunk azzal, ami megtörtént? jaj, tragédia, meghalt egy ember mert aránylag hirtelen túlzabálta magát??

tudod hány ezer ember halt meg munkatáborokból megmentve kajálás miatt? én közel sem tudom pontosan.. de az élet sz.ar. és senki sem mondta, hogy nem volt/lesz az. attól még én vicces vagyok. vagy humoros.

2011. júl. 20. 19:50
 16/19 anonim ***** válasza:

Amúgy sokan azt nem fogják fel, hogy nem fogyókúra kell, amit megszegsz és aztán másnap futsz 2x annyit, vagy tudom is én hogyan "büntetitek" magatokat, hanem egy szemléletmód váltás, amibe nem fér bele, hogy degeszre zabálod magad, ameddig ki nem pukkadsz és szét nem fosod körbe a budit, mivel céljaid vannak, és a céljaid fontosabbak, minthogy zabálj és ezáltal nevetségessé tedd magad mindenki előtt, és megtiport a saját lelkedet.

Azt írtad, hogy senki nem vette észre, hogy egész végig ettél. Na ez az, amit kétlek. Pl én egy hosszú este folyamán is kiszúrom, hogy te jó Isten, az a dagadt csaj már megint a tortát tömi magába, pedig most vert be egyet 2 és fél perce.

2011. júl. 20. 22:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, amúgy most vettem észre, milyen jófejséggel írsz :))
2011. júl. 21. 08:48
 18/19 A kérdező kommentje:

"Amúgy sokan azt nem fogják fel, hogy nem fogyókúra kell, amit megszegsz és aztán másnap futsz 2x annyit, vagy tudom is én hogyan "büntetitek" magatokat, hanem egy szemléletmód váltás, amibe nem fér bele, hogy degeszre zabálod magad, ameddig ki nem pukkadsz és szét nem fosod körbe a budit, mivel céljaid vannak, és a céljaid fontosabbak, minthogy zabálj és ezáltal nevetségessé tedd magad mindenki előtt, és megtiport a saját lelkedet.

Azt írtad, hogy senki nem vette észre, hogy egész végig ettél. Na ez az, amit kétlek. Pl én egy hosszú este folyamán is kiszúrom, hogy te jó Isten, az a dagadt csaj már megint a tortát tömi magába, pedig most vert be egyet 2 és fél perce."

-.-" Normál esetben nem reagálnék. De most ilyen napom van:) Hol olvastad te azt hogy senki nem vette észre hogy eszek? Esküvőn nem lehet enni? Most ott finnyáskodtam volna és toltam volna el mindent magamelőtt? És halgathattam volna hogy "jajj egyél már mert lassan el fogsz fogyni". De leírom mégegyszer a kedvedért,ugyan annyit ettem ott mint bárki más,egy normál lagzis menüt. Csak nekem volt az így hihetetlen sok ennyi fogyókúra után.

Lehet neked is zabálni kéne egyet azért vagy ilyen...befásult:)

Amúgy köszönöm szépen a célomat már elértem,már csak 5kg felesleg van rajtam,az meg nem olyan vészes,de rajta vagyok az ügyön hogy annyi se legyen :D

Azért azt megnézném hogy egy lagziban vagy,mindenki eszik,csak te pillogsz össze vissza...na az a feltünő:)

2011. júl. 21. 09:25
 19/19 A kérdező kommentje:

".Aczél. válasza:

Kérdező, amúgy most vettem észre, milyen jófejséggel írsz :))"

:D

2011. júl. 21. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!