Mit egyek a reggeli futás után hogy foggyak és ne izmosodjak?
Figyelt kérdés
most kezdtem el nemrég futni, egy héten 3szor reggel kb 30 percet, csak nemtudom megfelelő-e ha kukoricapelyhet eszek tejjel mert azért mégis kéne a szénhidrát reggel mer tuti rosszul lennék ha nem ennék futás után vmi ilyet. Így fogok tudni fogyni? ha szénhidrátot eszek utánna az nembaj? amúgy kb 10kg ot kellene fogyni, most ezen a héten nem fogytam sőt..ezért kicsit beparáztam hogy mivan ha ígymajd nem fog menni, de amúgy látszik meg cm-be kisebb vok.2011. júl. 17. 09:53
1/4 anonim válasza:
Igyál egy fehérje turmixot én is azt szoktam jégkockával:) Amúgy mindegy mit eszel ha a kalóriadeficited mínuszba van,de a legjobb ienkor a gyors felszívódású fehérje.
2/4 A kérdező kommentje:
jól gondolom hogy ottlehet a baj hogy csökkenteni kéne az egész napi szénhidrátot?(ebédbe is általába mindig van) mostis ahogy rááltam a mérlegre több mint fél kg-mal több voltam.. egyszerűen nem birok fogyni pedig este csak tényleg szénhidrát mentes dolgokat eszem.
2011. júl. 17. 10:16
3/4 anonim válasza:
AZ a plusz fél kiló egyik napról a másikra jött? mert akkor az csak víz volt:)
4/4 A kérdező kommentje:
igen:D az lehet
2011. júl. 17. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!