Hány kalória van 16 szelet májkrémes félbarna kenyérben?
marha egyszerű leméred a kenyérszeleteket és megnézed a csomagoláson v a táblázatba az egységnyi tömeg kcal tartalmát
májkrémmel ugyanez
amúgy nem mindegy, hogy toastkenyér szeletkéről vagy bányászszeletről beszélgetünk
~ 1400
úr isten, kész vicc :DD nem csodálom, hogy olyan kövér voltam :DD ma kb. 1100 kcalt ettem egész nap.
1100 kcal koplalás egy átlag fiatal nőnek...nem kéne átesni a ló túlsó oldalára...
amúgy elárulom neked, hogy 20-as éveim elején napi 3000-4000 kcal-át megettem és extrém vékony voltam ;) igaz rengeteget sportoltam mellette ;)
Hát az 1100kcalra sem lehetsz büszke.
Most is vannak problémák, nem csak akkor...
nem kérdeztem, mi a véleményed.
amúgy nem direkt 1100 lett, alig voltam itthon, gyorsétteremben nem szoktam enni. amúgy naponta olyan 1300-1400 kcalt eszem, 1 óra mozgás mellet.
utolsó: jaja ezért tud fogyni tudod? ahhoz kevés kalóriát kell bevinni, de kb 1500 kcal-al már vittél be elég vitamint, rostot, stbstbstb alapanyagot ami kell a szervezetnek. ha pl napi 2000 kcal az alap igénye, és még edzéssel eléget 6-700-at akkor simán ehet 1500-at. 1 kiló zsír 8-9k kalória, egészségesen étkezve heti 1 kilót le lehet adni.
teljesen normális az a kajamennyiség ha fogyni akar. márpedig ez a fogyózó topik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!