3 szelet pirítós sok egy napra? (80 kalória van egy szelet kenyérben ) de ettem hozzá egy pici vajat
Figyelt kérdés
légyszi a kérdésre válaszoljatok2011. febr. 11. 22:15
1/13 anonim válasza:
ha reggelire eszed, akkor nem sok. ha eszel hozzá zöldséget, felvágottat, még jobb. remélem, azért nem csak kenyeret ettél egész nap!
2/13 A kérdező kommentje:
ez csak ma sikerült igy amugy egy nap 1 almát meg 1 bögre leves eszem.
2011. febr. 11. 22:25
4/13 anonim válasza:
Pirítós nem hizlal akkora mértékbe, szerintem nem .De én helyetted joghurtot ennék almával .
5/13 anonim válasza:
na ehhez kéne még valami kaja is, nem csak a tömény lófing
6/13 anonim válasza:
reggelire szoktam négyet enni (teljes kiőrlésűt, egy szelet 50 kcal)... meg mellé vaj, sajt, felvágott, zöldségek, ami kell... ha testileg nem is, agyilag beteg vagy, az egyszer biztos...
7/13 anonim válasza:
kéne kezeltetni az anorexiád, kicsike, mielőtt kipurcansz
8/13 anonim válasza:
hm.. előreggelinek talán elég a fél fogamra..
9/13 anonim válasza:
Hát, ha meg akarsz halni, akkor igen, mivel lassítja az éhenhalás folyamatát...
Másra meg kb mutatóban sem volt elég.
10/13 anonim válasza:
: DDDD
ŐŐŐrült vagy?! :D
Majdnem 2000 kalóriát eszem egy nap, és mégsem hízok semennyit... Nem sanyargatni kell magad, hanem mozogni... És nem jöhet senki azzal, hogy de Budapesten nem lehet, mert sokkal több lehetősége van mint egy kisvárosinak v esetleg falusinak:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!