A natúr Activiában 87 kcal van. Ez mennyire sok?
Figyelt kérdés
Vacsorára fogyasztható?
Köszi a válaszokat:)
2011. júl. 16. 20:57
1/6 anonim válasza:
persze,hogy lehet enni.
nagyon kevés kalória van benne.azért nem kell a ló túloldalára esni ami a kalóriákat illeti:)
2/6 anonim válasza:
naturban olyan sok?
amit multkór ettem normál barackos joghúrt abban 95 körül volt
ebben meg csak 54 van
4/6 anonim válasza:
én 3000kcal fölött táplálkozom egy nap (most nem tudom a pontosság kedvéért hogy mennyivel fölötte)
de egy 15 db. ilyen joghurt lecsúszna biztos ha csak a a bevitt energiát nézném.
nem tűnik soknak 87kcal. ha valaki diétázik 1400-1800kcal/nap módon, ahhoz képest sem olyan sok.
5/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok, főleg, hogy a kalóriatartalmát főleg fehérje és zsír adja. Ha mondjuk egy vékony szelet üres kenyeret ennél, ami mondjuk szintén 100 kcal körül van, az a magas szénhidrát-tartalom miatt viszont már nem tenne jót a fogyásodnak. Nyugodtan megeheted. Sőt, 2-t is. Akár salátára borítva (esetleg uborkával tzatzikinek) Ez még egy nagyon durva 800-1000 kcal-ás étrendbe is belefér.
6/6 anonim válasza:
mert ha szénhidráttal hizlalja el magát valaki, az sokkal rosszabb mintha fehérjével tenné.. hagyjuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!