Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A zöld tea tényleg segíti a...

A zöld tea tényleg segíti a fogyást?

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 19:18
1 2
 1/18 anonim válasza:
valamennyire biztosan
2011. júl. 15. 19:20
 2/18 anonim ***** válasza:
Elvileg igen. :) Csak ne cukorral ízesítsd..mert az plusz kalória. :DDD
2011. júl. 15. 19:39
 3/18 bix ***** válasza:
techikailag semennyit, vagyis pont annyit mint a sima víz. telít és nem zabálsz annyit. magába a zsírégetésbe semmi beleszólása nincs...
2011. júl. 15. 20:14
 4/18 A kérdező kommentje:
Na,egyik ezt mondja,másik azt :-) Azért köszi :D Írhattok még :)))
2011. júl. 15. 22:10
 5/18 bix ***** válasza:

van egy elvileged és egy talán valamennyit. az én határozott nememmel szemben. keress leírást mi történik VALÓJÁBAN akkor, amikor a trigliceridet lebontod glicerolta és zsírsavakra, majd ebbe a ketontestek hogyan szólnak bele, és mit kapsz a végén. nagyvonalakban atp és glükóz. most ebbe hol szólhat bele bármilyen szinten is egy tea? sehol. ha beleszólhatna, akkor nem lenne már a fejlett világban túlsúly semmilyen formában. de nem tud, így vannak még olyanok, akik ilyen problémákkal harcolnak...

vehetsz, ihatsz, egy jófajta placebó hatáson kívül semmit nem fog használni, mondjuk rontani se ront semmin, úgyhogy akár ihatod is ennyi erővel:D

2011. júl. 15. 22:23
 6/18 A kérdező kommentje:

Köszi a leírást :)

[ Hát megy a fogyás nélküle is szerencsére,csak kaptunk ilyen teafiltereket,és mintha úgy rémlett volna,h vhol olvastam ilyet a zöld teáról,azért kérdeztem :) ]

2011. júl. 15. 23:06
 7/18 bix ***** válasza:
jaja. az érdekes rész ott kezdődik ha megáll valamiért, vagy más hatást érsz el:D de akkor majd úgyis kérdezel:D
2011. júl. 15. 23:13
 8/18 anonim ***** válasza:

Szia!

En minden nap iszom a kinai zoldteat. Nallam nagyon jo hatasa van. Minden este 7-8 korul megiszom egy bogrevel, ha szukseges akkor kettovel, attol fugg mennyit eszem azon a napon.

En 56-rol 53,5kg-ra fogytam tolle, igaz meg tornazok is mellette es azert figyelek arra is, hogy mit eszem, s igy mar vagy 3 hete tartom a sulyomat es megvagyok vele elegedve(minden ehezes nelkul).

Hatasa az(legalabbis nallam), hogy reggel megindit, ami nallam abbol all, hogy megebredes utan max 5 perccel megyek wc-re es kave utan is egyszer ... segit abban, hogy ne szivodjon fel minden amit megeszel akkor nap...en nagyon jol erzem magam masnap reggel, miutan "kiadtam a felesleget" es ez az erzes egesz nap vegigkiser.

En nem is tudnak lenni nelkule, kirandulasokra, mindenhova viszek magammal belolle.

2011. júl. 16. 00:21
 9/18 bix ***** válasza:
mazlika. ennyi fogyást ennyi idő alatt tudnál tea nélkül is... a felszívás gátlása hosszú távon nem lesz jó de a te életed, azon kívül hogy nem csak a szénhidrát felszívása lesz kevésbé hatékony vannak még vitaminok, meg eszenciális zsírsavak, és még sorolhatnánk... a bélflórádat hosszú távon szépen szét tudja küldeni... sok szerencsét
2011. júl. 16. 07:31
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, Mázlika! :-)

Bix, te egy kicsit "furi" jelenség vagy, de azért köszi neked is :D

2011. júl. 16. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!