Ha kb.2 naponta 1órát tollaslabdázunk a tesómmal, azzal le tudunk fogyni?
Nincs rajtunk túl sok felesleg, főleg a húgomon nincs, szóval kb. csak egy 4-5 kg-tól szeretnénk megszabadulni, főleg feszesek, fittek, formásabbak szeretnénk lenni. Viszont nem szeretnénk úgymond izmosodni, nem szeretnénk vastagabb combokat meg ilyesmi!
Szóval ez alkalmas rá? Mert végülis ha úgy csinálják, igen csak aktív mozgásforma, jól megmozgatja az embert, és még talán élvezi is, nem úgy mint a futást!
Amúgy mindketten kb. 168-170cm-ek vagyunk, és 63-67 kg-ok!!
Előre is köszi!!:D
Jah, és "ti hülyék vagytok, minek akartok fogyni, ez a legnagyobb problématok?!?!" jellegű válaszok nem érdekelnek!!
èn járok tollasozni, rendes ütökkel, teremben, és ha jó formában vagyok keményen letudok izzadni.
Tollasozás lehet ütögetés és kemény tréning. Van olyan hogy a két órát csak pöytögünk és alig mozgunk, még a pulcsit sem veszem le. Szóval ez a mozgás mennyiségtöl függ, hogy használ-e valamit. Egyébként egy kevés mozgásnak nem rossz.
Nekem az intenzívebb szabadidö sport a görkori, az jobban megmozgat.
lehet fogyni vele ez természetes.. minden mozgásal lehet ami emeli a pulzust..
DE ha nincs diéta akkor semmit se érsz el.. negativ kalória mérleg = fogyás
köszönöm a gyors válaszokat :)
amúgy diétázom is, szóval akkor van esély...amúgy úgy gondoltam, hogy megpróbálunk minél pörgősebben játszani, nem csak passzolgatni...:D
ajánlanám figyelmetekbe a gyorstollast is szerintem jobban megmozgat,viszont ahhoz elég nagy hely kell :) aki ismeri tudja miért :)
én is szoktam gyorstollasozni és esküszöm fogytam már 1.2 kg-t :) pedig enm annyira rég óta játszom.szóval szerintem jó ötlet a tollas próbáljatok meg versenyezni hogy egymásután hányszor tudtok úgy beleütni hogy nem esik le :) izgalmas és meg mozgat rendesen :)
Neked is köszönöm :)
Hát eleve "normális" tollasunk volt, de aztán a labdákat kicsit feltuningoltuk, így most repülnek mint a villám :D
egy kis plusz nehezék megoldotta a dolgokat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!