Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hasplasztika:S? (bővebben lent)

Hasplasztika:S? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem ,hogy 87kg-ot fogytam 192cm vok amúgy(:

137 voltam(:

18 éves vagyok(:

hogy TB-re megcsinálják a hasplasztikát nekem(de ez csak a végső megoldás azzal nov-ig várok(= hogy mi lesz ápr-óta edzek szóval meglátom(:

csak kíváncsi lennék ha mégis úgy alakul akkor megcsinálják e ingyenXD

2011. júl. 15. 16:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

37kg-ot fogytam elírtam de mondom(:

amúgy köszi a válaszokat

hát de edzek már 4 hónapja úgy eszek meg minden(:

szal dec-ig várok h mi lesz és akk döntöm el hogy mi legyen

de nemtom halottam még olyat h .kérem szauna meg masszás,vélemények?

vagy van más is?

de ugye a pénzt mint korlátot nem is kell mondanom(;

előre is köszi

mert nekem így szar

de így is sokat tettem már ellene

2009 ősz óta a fogyást 2011 ápr óta az edzést(=

2011. júl. 15. 18:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Mivel fiatal vagy, nagyobb az esélyed a regenerálódásra. Az edzést csináld rendszeresen, legalább egy évig szerintem légy türelemmel. Ezért szokták azt ajánlani, hogy lassan szabaduljon meg az ember az extra kilóktól, hogy a bőrének is legyen ideje "visszahúzódni". Ez azonban nagyon sokban függ a rugalmasságtól, bizonyos fok után, különösen, ha a hízás is rövid idő alatt ment végbe anno, nem várható el a teljes regenerálódás. Minden olyan dolog segíthet, ami a bőr rugalmasságát fokozza, akár a szauna és a masszázs is jót tehet. A titok az, hogy ne várj azonnali csodát. Légy kitartó és minden apró eredménynek tudj örülni, mert már az a változás is nagy dolog, ami eddig végbement.
2011. júl. 15. 18:25
 13/13 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

milyen masszás,és szauna

mennyibe kerül stb?

kérlek ismertesse már ezeket valaki,és na azt h ott a google köszi(=

2011. júl. 15. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!