Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel csökkenthető az édesség...

Mivel csökkenthető az édesség utáni vágy?

Figyelt kérdés

sziasztok! nem bírom ki, hogy ne egyek minden nap édességet. még rendes kajálás után is kívánom az édes ízt. viszont muszáj lenne fogynom és úgy érzem, itt van a kutya elásva...

szívesen fogadnék tanácsokat, milyen bogyóval, teával lehetnék úrrá ezen. és, hogy szerintetek mi okozza? mert nem hiszem, hogy normális ez.

köszönöm!

2009. ápr. 1. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Tudom mit érzel:D Én sem birom ki, hogy ne egyek sós után édest, vagy fordítva. Ízesítetlen gyógyteákkal szoktam elűzni az édesség utáni vágyam (pl: zöld tea, csipkebogyó tea, Naturland fittforma, csalántea stb..) De egyébként ha ennél édeset, akkor nyugodtan bekaphatsz egy két kocka étcsokit, ha szereted, vagy egy kis marék diákcsemegét, maszolát, aszalt gyümölcsöket, de ne vidd túlzásba mert ezek is hízlalnak!
2009. ápr. 1. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Arra jöttem rá, hogy ha több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok /főleg nyersen!/ szinte teljesen elmúlik az édesség utáni vágyam. Gyümölcsből ehetsz akár édeset is, akkor is így lesz. És még fogyni is fogsz. Bátran állj neki!
2009. ápr. 1. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Az édessel mint ízzel nincs baj fogyás szempontjából, a gond azzal van hogy az édes íz cukorból származik. A cukorral viszont van gond fogyás szempontjából, tehát jól látod, ha minden nap édeset eszel garantált h nem fogsz fogyni!

Egyébként mindenre van megoldás, vannak diabetikus sütik, vagy vehetsz te is magadnak édesítőszert, vagy ilyen kockaszerü meg van folyékony édesítőszer is. Nem okoznak rákot se semmit, nyugodtan csinálhatsz ezekkel sütit!

2009. ápr. 1. 14:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ezt úgy szoktam megoldani,h nincs itthon egy gramm édesség sem.Így ha hirtelen megkívánom,akkor nincs mit megenni:)Amikor boltban itt ott vagyok,akkor pedig megállom,h nem teszek a kosaramba.Baromi sok akaraterő kell hozzá,de beválik.Ha a dohányzásról le tudtam szokni,akkor az állandó nassról is menni fog.
2009. ápr. 1. 17:59
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen! mindegyikőtök tanácsát igyekszem megfogadni! a férjem sajnos szintén édesszájú, ezért mindig van itthon valami. de rajta persze nem látszik :)

egy ideje működik, hogy csak neki sütök sütit (amit én nem ehetek meg, mert lisztérzékeny vagyok), így a végére betelek az illatokkal.

és veszek teákat, zöldségeket (a répát szeretem is nagyon), no és igyekszem uralkodni magamon...

remélem menni fog. az elhatározás erős :)

2009. ápr. 1. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!