Mivel csökkenthető az édesség utáni vágy?
sziasztok! nem bírom ki, hogy ne egyek minden nap édességet. még rendes kajálás után is kívánom az édes ízt. viszont muszáj lenne fogynom és úgy érzem, itt van a kutya elásva...
szívesen fogadnék tanácsokat, milyen bogyóval, teával lehetnék úrrá ezen. és, hogy szerintetek mi okozza? mert nem hiszem, hogy normális ez.
köszönöm!
Az édessel mint ízzel nincs baj fogyás szempontjából, a gond azzal van hogy az édes íz cukorból származik. A cukorral viszont van gond fogyás szempontjából, tehát jól látod, ha minden nap édeset eszel garantált h nem fogsz fogyni!
Egyébként mindenre van megoldás, vannak diabetikus sütik, vagy vehetsz te is magadnak édesítőszert, vagy ilyen kockaszerü meg van folyékony édesítőszer is. Nem okoznak rákot se semmit, nyugodtan csinálhatsz ezekkel sütit!
köszönöm szépen! mindegyikőtök tanácsát igyekszem megfogadni! a férjem sajnos szintén édesszájú, ezért mindig van itthon valami. de rajta persze nem látszik :)
egy ideje működik, hogy csak neki sütök sütit (amit én nem ehetek meg, mert lisztérzékeny vagyok), így a végére betelek az illatokkal.
és veszek teákat, zöldségeket (a répát szeretem is nagyon), no és igyekszem uralkodni magamon...
remélem menni fog. az elhatározás erős :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!