Diabetikus vagy cukros édesség? Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Nem fogyózok, csak néha-néha megkívánok valami édeset. Általában diabetikusat eszek, pl. Milka csokiból vagy Ela nápolyi.
De ugyebár ugyanannyi kalória és ch van benne, minta a sima változatban.
Akkor most melyik a jobb? Ha megeszek egy csík cukros vagy fruktózos csokit?
2010. ápr. 11. 13:48
1/3 anonim válasza:
A fruktózos jobb, fruktóz=gyümölcscukor. Könnyebben feldolgozható.
A finomított cukor nagyon egészségtelen.
Ami jó még esetleg: finomítatlan nádcukor. (fontos, h finomítatlan legyen) Vagy nyírfacukor. Ez utóbbit ha jól tudom, cukorbetegek is fogyaszthatják, és fogyókúrázók is. Azt hiszem, Pesten 1 helyen lehet ebből készült sütit kapni, de sajna nem tudom, hol, és tuti aranyárban lenne.
2/3 anonim válasza:
Ui: ha egy hónapban egyszer megkívánod a sütit, nem gáz, az sem, ha cukros, ha nincsen súlyproblémáid és nem vagy cukorbeteg.
3/3 anonim válasza:
Egy kiegyensúlyozott vegyes táplálkozásba néha belefér egy-egy normál csoki vagy süti. Felesleges a diabetikusat enned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!