Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Stagnál a súlyom. Be fog még...

Stagnál a súlyom. Be fog még indulni?

Figyelt kérdés

4 hónap alatt leadtam 23kg-t. 107kg-ról indultam és most vagyok 84. Szeretnék még 15 kg-t leadni. viszont már 2 hete stagnál a súlyom.:( Se le se fel.

Befog még indulni szerintetek? Mindent ugyanugy csinálok mint eddig.

2009. ápr. 1. 06:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szép eredmény! Mindenkinél előfordul hogy megáll a fogyás. Itt most a szénhidrát beviteleddel tudsz játszani, próbáld meg csökkenteni, esetleg többet mozogni. Sportolsz?
2009. ápr. 1. 07:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Itthon szoktam tornázni dvd-re 1 órát egy héten 5 alkalommal. Meg a 3 kicsi gyerkőcöm után rohangálok egész nap.:)

Remélem befog indulni majd a fogyás megint.:)

2009. ápr. 1. 08:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen be fog indulni, fogyásnál, főleg amikor ilyen nagy súlyt ad le az ember, általános dolog, hogy stagnál a súly egy ideig. Folytasd a jól bevált módszered és újra elindul, de arra nagyon figyelj, hogy ne hirtelen fogyj sokat, hanem óvatosan, mértékkel, és ne éheztesd magad.
2009. ápr. 1. 10:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Akkor várok türelemmel!:)

2009. ápr. 1. 12:46
 5/5 anonim ***** válasza:
valószínű, hogy az anyagcseréd egy csigával egyenlő.. 2 hetente egy napig meg emelhetnéd a szénhidrát bevitelt az átlag napok 2-3x-ra... és szépen fogsz újra fogyni, bár a megemelt szénhidrát lehetőleg ne pizza legyen:)
2009. ápr. 1. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!