Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Futás jó lehet fenékre-csípőre...

Futás jó lehet fenékre-csípőre és "úszógumira"?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, orvosom javasolta a futást. Segíthet eltüntetni az úszógumit, meg csökkenteni a csípő nagyságát??
2009. márc. 31. 10:34
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy nem vagyok túlsúlyos (178 cm és 60 kg), csak anno versenyszerűen táncoltam, és mióta abbahagytam feljött 4 kiló, és "puhosodtam". Persze minden plusz a hasamra-csípőmre ment. Nem fogyózni szeretnék, csak találni vmi olyan mozgást, ami viszonylag állandó lehet, és karcsúsít...
2009. márc. 31. 10:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont így vagyok. A futás általában jó zsírégető )közepes tempóban, min 30 percen át)

Az úszógumira hatásos még a hullahop karika. 20 percnyi 2 naponta, nehéz karikával (megtöltöttem a műanyagot, így sokkal nehezebb fenntartani)

2009. márc. 31. 12:13
 3/12 anonim ***** válasza:
30%
segíthet, de a zsírégetés nem lokális. ha én csak bal karra edzek akkor nem az lesz,h mindehol eszméletlen dagadt maradnék és csak az a karom lenne csont száraz egy idő után. a zsírsejteknek először meg kell tenniük egy óriási utat míg energia lesz belőlük. és ez az út nem úgy van,h ha én hasazok akkor a hasi zsírsejtek kezdenek el vándorolni. látott már vki olyan embert akinek kockás volt a hasa, de a karjai dagadtak? mert csak hasizomedzést végzett és semmi mást? ha igen akkor képekkel bizonyítsa és ezzel a felfedezésével meg is döntötte a biológi alapszabályit jelentkzehet a nobel díjért! úgyhogy ezzel a hullahop karikás baromságokat remélem elmagyaráztam,h csak az idióták csinálják és teljesen feleslegesen.
2009. márc. 31. 12:45
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
a futás jó, a gyrorsgyaloglás, görkorizás (!!!), lépcsőzés, és naponta pár felülés, jaés biciklizés
2009. márc. 31. 13:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Én tudok egy egyáltalán nem időigényes, de hatásos módszert a problémádra: Leg Magic, ami éppen ezekre a problémás területekre hatásos. Én már picit több, mint egy éve használom és most értem el arra a pontra, hogy hirtelen lefogytam 2-3kg-ot. Hozzáteszem sosem fogyóztam mellette és a torna ráadásul csak 12percet vesz igénybe naponta (de annyira erős ez a 12perc, hogy hetekbe tellett, még végig birtam csinálni az egészet), amit én csak hetente 4x csinálok. Lehet, hogy kevésnek tűnik ez a 2-3kg, de éppen úgy, mint neked, nekem sincs súlyfeleslegem (168cm és 57kg, azelőtt 60kg), és én is éppen az úszógumik, comb, has miatt kezdtem el tornázni, szerintem nagyon jó alakformáló csak idő kell a látszathoz, de praktikus és idővel sokkal jobban érzed magad a bőrödben, az összes problémás terület feszesebbé válik és idővel az úszógumi is eltűnik. Érdemes kipróbálni csak kitartás kell hozzá. És persze ha van időd mellette futásra biztosan nagyobb lesz a hatás:-)
2009. márc. 31. 14:18
 6/12 anonim ***** válasza:
61%

13:07-esnek

a zsírégetés nem lokális, de ahol nincs zsír, onnan nem is fog eltűnni, barom.arc!

És nézzed mér meg, hogy a kérdező ezekkel az adatokkal ippeg csak megüti a normális testsúly alsó határát, tehát nem marad baromi dagadt egyéb testrészein!

2009. márc. 31. 14:26
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Mindenkinek a válaszokat! :)

Akkor mindenféleképpen folytatom a futást, és görkorim is van :)) Hullahopp karikám sajnos nincs, de szerintem beszerzek egyet, gyerekkoromban is imádtam, szóval miért ne.. :) A Leg Magic-ot egyelőre "talonba tenném", mert most nem tudok ennyit rákölteni sajnos.. :( De ami késik nem múlik :))

Köszönöm mégegyszer a hozzászólásokat és segítséget!

2009. márc. 31. 14:32
 8/12 anonim ***** válasza:
32%
én a 13:07-es vagyok, és nem vagyok barom...hogy merészelsz te engemet megitélni, mégcsak nem is ismersz! én a normál súly alatt vagyok, de nekem a pajzsmirigyemmel van gond, azért nem tudok felszedni, de az egészséges embereknek akik fel akarnak szedni, azt ajánlják, hogy sportoljanak....szóval a sportolás nem arra van, hogy leadj kilókat...és ha a kedves kérdező sportol, attól még lesz gebe azoktól amiket irtam...
2009. márc. 31. 19:37
 9/12 anonim ***** válasza:
A futás mindenhonnan égeti a zsírt, nekem bevált. Eleinte 3 perceket laza kocogásban, mostanában csak 20-at mert már csak tartom a súlyom.
2009. ápr. 1. 10:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, elírtam: nem 3 perceket hanem 30 perceket
2009. ápr. 1. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!