Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Helyettesíthető, így vagy nem...

Helyettesíthető, így vagy nem érek el vele semmit?

Figyelt kérdés

diétázom,és tornázom Rubint Rékára,nagyon kemény edzések vannak,de (nehezen)végig tudom csinálni,kivéve a hasizom gyakorlatokat.pl:vízszintes lábbal hasprés,meg ezek nehezített változata

ezeket nem tudom megcsinálni,mikor ehhez a részhez érek,akkor csak sima hasprést végzek.

így helyettesítem a nehezebb részeket,csak azzal nem vagyok tisztában,hogy ez így hatásos-e?

mondjuk szerintem jobb,mintha megállnék...

2009. márc. 30. 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, sokkal jobb, mintha pihenőt iktatnál be.
2009. márc. 30. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Már az is hatalmas szó, hogy egyátalán diétázol és végigcsinálsz egy-egy ilyen edzést. Az hogy jelenleg nem bírsz bizonyos gyakorlatokat megcsinálni, ne keserítsen el, csináld addig amit bírsz, majd ha kellőképp edzett leszel menni fog az is. Jól csinálod, csak így tovább!
2009. márc. 30. 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is helyesen teszed. mellesleg hamarosan képes leszel ezekre a gyakorlatokra is.
2009. márc. 31. 00:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy helyettesíthető. Ügyes vagy, hogy csiálod. Én is szoktam helyettesítést beiktatni, amit végképp nem bírok megcsinálni. Régi, tapasztalt Réka tornázó vagyok. Viszont van egy-két gyakorlat, ami nekem is fennakadást okoz, hogy kivitelezzem. Nem bírom húzni is a lábam, a másikat felemelni, meg még oldalra fele felülni.
2009. márc. 31. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!