Nagyon meguntam, a csirkemell, zab, túró, tojás kombókat! Ha egy ideig így csinálom akkor nagyon ártok a fogyókúrámnak? Tovább
Van itthon egy csomó előre elkészített fagyasztott bagett(nem tk,hagymakrémes,sonkás,sajtos),amit csak ki kell olvasztani a sütőbe és kész.Valami isteni finom:)
1db 270kcal. Ha jól emlékszem 25g ch,és 19g fehérje van benne. Namost ha én a főétkezésekre ilyet ennék(reggeli,ebéd,vacsira mondjuk nem hanem inkább uzsira 16-17kor).Tehát napi 3db-ot (810kcal). És e mellé(kb 300kcal-nyit),már kizárólag csak fehérjét ennék. Vacsira soványtúró vagy cottege,ebédre még egy 100g csirkemell.
Ezt csinálnám vagy 4-5napig,az nagyon gázos lenne?
Legyen napi 1 bagett, reggelire.
3 db-ot megenni akkor is felesleges, ha nem akarsz fogyni. Nézd meg az összetételét, egy halom szemét. Elhiszem, hogy finom, évente(!) 3-szor mi is megvesszük. 1 db-ot felezünk el vacsorára a párommal.
Ennél még az is jobb, ha megcsinálod magadnak a melegszendvicset, kenyér, sonka, sajt, pont olyan finom és csak 5 perccel tart tovább. És legalább tudod, miből van.
Szerintem számold újra a kalóriáidat, már 100 cm-es magasságnál tartok, de még mindig 1900 kalóriát ad ki rendszeres sport mellett.
NEM a BMR-t kell nézni.
Az most egy dolog hogy mit mutat a kalkulátor. De ha a valóságban nem működik akkor mégis mit csináljak? Azt hiszitek nem próbáltam fogyózni 1500-1600kcallal? Dehogyisnem,és mi lett az eredmény? Egy nagy semmi.
Na de a kérdés nem ez volt. Szóval nem mindegy hogy abba az ezer párszáz kalóriába mit pakolok,(itt nem csokira és chipsekre gondolok)ha nagyjából stimmel a fehérje és a ch arány? A zsír az biztos nem annyi,mert akkor meg sem fordult volna a fejembe megenni. De sajnos a dobozát már nem tudom megnézni,mert ki lett dobva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!